• Escoltem els poemes de “Badalona, finestral d’un temps” a l’Espai Betúlia

    Vam programar aquesta sortida cultural per conèixer l’autor, Valentí Soler,  i escoltar de la seva veu alguns dels poemes i escrits que formen part d’aquest llibre, que s’està llegint als grups de lectura de les biblioteques Can Casacuberta (matí) i Sant Roc; el trimestre vinent el llegiran els grups Can Casacuberta (tarda) i Lloreda, i ja a la primavera, la resta de grups.

    La lectura, molt ben acompanyada de la guitarra intimista de Jaume Basulto, va anar a càrrec de Toni Forteza i Montserrat Riba, els quals ens van fer gaudir dels records i dels temps passats d’una Badalona encara molt comuna a molta gent. A la pantalla, les delicades il·lustracions de Toni Benages Pla, coautor de Badalona, finestral d’un temps, els donaven l’entorn precís.

    L’Espai Betúlia es va emplenar amb els assistents al cicle de poesia de Badalona “Poesia i cia…2017”, organitzat per l’Associació Cultural Pont del Petroli -també editora del llibre-, i al qual van assistir també algunes voluntàries i lectores dels clubs de lectura fàcil “En català, llegim i parlem”.

    A la foto, Valentí Soler signa i dedica al CNL un exemplar de Badalona, finestral d’un temps.

    Algunes fotos de l’acte:

     

    Amb la portada del llibre al darrere, Valentí Soler comença

     

    També hi ha un poema il·lustrat dedicat a Pompeu Fabra, veí de Badalona entre els anys 1912 i 1939.

    Els quatre participants de l’activitat reben els aplaudiments del públic de l’Espai Betúlia

     

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Mª Angeles

    11 des. 17
    18:31 #

    El pavelló gris

    És un llibre fàcil de llegir. Des de el principi la història t’enganxa i et va creant intriga, et fa pensar en l’època tan dificil dels anys franquistas. És una història molt trista, però gràcies a aquets cinc amics es va poder salvar molts nens.

  2. Maria Gonzalez

    03 des. 17
    19:40 #

    Per mi és un llibre entretingut, de facil lectura, que tracta d´ unspersonatges molt definits,els cuals es veuen embolicat en ens robatoriris una mica estranys, on curiosament tenen en comú un mocador verd. La historia es desemvolupa al barri del Born,molt conegut a Barcelona per les botiques i els seus carrers antics i concorreguts. Jo personalment recomano aquest llibre a qui li agradi la intriga i l´accio.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius