• “Hotel Mar”, de Teresa Aguilar

    Teresa Aguilar (Castellserà, 1962) va rebre el Premi Ciutat de Badalona l’any 1993 per Hotel Mar. Es tracta d’un llibre intimista que explica la història de la Glòria, una dona madura que intenta retrobar-se ella mateixa i (re)trobar també la felicitat,  la qual cosa des de la seva separació li resulta molt difícil.

    Aquest retrobament s’inicia en un hotel de la costa…

     

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Vanesa Bermúdez Gómez

    12 des. 17
    16:14 #

    La història tracta d’una dona que
    passa les vacances sola a un hotel, a on coneixerà a un home del que s’enamorarà.
    El llibre no en va agradar gaire però em va resultar fàcil de llegir. Així que el recomano per la gent que no acostuma a llegir en català.

  2. Francesc Valero

    11 des. 17
    14:28 #

    Un llibre vacacional, amb poca intensitat, parlant d’una separació que dificilment es porta.
    Relacions de parella, separacions, fills en edat difícil, sentiments a flor de pell.
    llibre per reflexionar si en tens una certa edat per asumir certes situacions.

  3. Ana Vidal

    07 des. 17
    13:30 #

    Un llibre que parla de les vacances de una dona un cop trencat el seu matrimoni. Me ha costat molt de llegir per motius personals que he explicat a la profesora Montse, i que per les mateixes raons em costa de comentar-lo. En tot cas, es un llibre per reflexionar sobre les vivencies a edats adultes.

  4. Cynthia Zurita Castillo

    04 des. 17
    16:42 #

    Penso que al començament la història és massa avorrida, ja que se centra a explicar l’ambient on es desenvolupa la vida del personatge principal. Però després la història es va posant més interessant. És un llibre petit i fàcil de llegir, encara que hagi sigut una mica lent l’inici, m’ha agradat l’argument.
    Té un contingut molt ample de reflexions sobre les relacions de parella, la felicitat, les separacions.

  5. Teresa Sebastián Moré

    04 des. 17
    16:19 #

    Un llibre on s’explica la separaciò d’un matrimoni i la inseguretat de la protagonista al trobar-se sola.
    Coneix un home més jove pel cual, aviat sent una atracció molt forta; així anem veient com es comença a valorar a si mateixa i perd la por a enamorar-se un altra vegada.
    La història és bona, encara que de vegades es un pèl lenta

  6. Beatriz

    03 des. 17
    19:44 #

    El llibre descriu els sentiments d’una dona de 40 anys amb dos fills, que s’acaba de separar després de molts any de matrimoni. El llibre descriu molt bé la situació, reflexions i sentiments de la protagonista. El llibre m’ha agradat.

  7. Josep Lluís NaranjoGómez

    02 des. 17
    23:22 #

    Aquest llibre, és tracta dels temors d´una dona que afronta una ruptura matrimonial, però a la llarga, ella es va donan conte que amb cura, llibertat de prende decisions i donar oportunitats de conèixer persones del sexe contrari amb el temps pot apendre dels errors passats.

  8. Flora Montserrat Compte

    01 des. 17
    20:32 #

    És un llibre que explica la història d’una dona madura que ja fa temps que es va separar del seu marit, perquè ell la va deixar per una dona més jove. Ella no se’l pot treure del cap i es sent abandonada i sola. Intenta retrobar-se amb ella mateixa, fins que al final troba la felicitat.
    El recomano, ja que té un missatge profund que et fa reflexionar sobre la teva vida personal.

  9. Flora Montserrar Compte

    01 des. 17
    16:51 #

    És un llibre que explica la història d’una dona madura que ja fa temps que es va separar del seu marit, perquè ell la va deixar per una dona més jove. Ella no se’l pot treure del cap i es sent abandonada i sola. Intenta retrobar-se amb ella mateixa, fins que al final troba la felicitat.
    El recomano, ja que té un missatge profund que et fa reflexionar sobre la teva vida personal.

  10. CRISTINA ESCUDERO MÉNDEZ

    30 nov. 17
    20:53 #

    Tracta d’una dona de 40 anys que ha d’afrontar la separació del seu marit, sentint-se molt insegura i vulnerable sense ell.
    Descobreix que a la vida hi ha alguna cosa més que la seva exparella quan troba un nou amor.

  11. Carolina Segura Palacios

    30 nov. 17
    14:07 #

    El llibre comença amb la protagonista afrontant la seva separació i com torna a descubrir-se ella mateixa, estant tota sola.L’autora descriu molt bé el seus sentiments i com poc a poc deixa darrere totes les seves pors. El recomano, val la pena llegir-lo, encara que a vegades sigui una mica lent.

  12. Carolina Segura Palacios

    29 nov. 17
    23:20 #

    Aquest llibre descriu perfectament com la protagonista afronta la seva separació i com torna a descubrir-se ella mateixa, precisament estant tota sola.
    El recomano, val la pena llegir-lo, encara que a vegades sigui una mica lent

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius