• “La rosa entre els llops”, de Joaquim Molina, una lectura medieval al segle XXI

    Una novel·la d’aventures on trobem mojos soldats, almogàvers, senyors feudals, dones intrigants, amors robats… en l’època que Pere el Gran va conquerir la Mediterrània i va desafiar el món. Al darrere, la història d’un continent en formació, víctima dels jocs i de les lluites de poder entre la noblesa, l’Església i el rei.

    L’autor, Joaquim Molina (Barcelona, 1966), és llicenciat en Geografia i Història, especialista en l’Edat Moderna, i va completar els seus estudis universitaris a Regne Unit i Alemanya. En l’àmbit professional, compagina la traducció i l’ensenyament d’idiomes i les classes d’Història i Història de l’Art en una escola de Badalona. Premi Néstor Luján de novel·la històrica el 2014 per  La rosa entre els llops (2014), va publicar posteriorment Els ulls d’Al·là (2016).

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Pepita

    12 gen. 18
    15:33 #

    El llibre m’ha agradat és de l’època mediaval com vivien

  2. Gabriel

    12 gen. 18
    15:31 #

    “LA ROSA ENTRE ELS LLOPS” de Joaquim Molina, és una novel·la històrica que descriu la realitat dels anys 1283 en endavant: La geografía, els paisatges, els pobles, nacions, llengües, la cristiandat, els personatges imaginaris i les costum’s de l’època, fan d’aquesta novel·la una interessant obra de lectura, molt rica en el seu llenguatge. Personalment m’ha agradat molt i m’ajudat a aprendre noves paraules. La recomano.

  3. ana

    25 des. 17
    14:12 #

    m’ha agradat la història del llibre encara que em va ser una mica difcicil adaptar-me als personatges

  4. Brigit

    22 des. 17
    14:25 #

    És una novel·la molt interessant. Joaquim Molina és un gran professional i coneixedor de la llengua i història catalana.
    A mi m’ha agradat molt!

  5. Carme

    22 des. 17
    14:23 #

    Ha estat una novel·la plena d’intríga, tot i que té un vocabulari una mica complex,no és difícil de llegir, el seu contingut t’atrapa i desitges arribar fins al final per veure’n el desenllaç.
    M’ha agradat molt i hem passat estones divertides llegint-la.
    Animo a tothom que no l’hagi llegit a fer-ho!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius