• “El fantasma de Canterville” adaptat a LF per A. Garcia Llorca

    El fantasma de Canterville és una de les obres més llegides d’Oscar Wilde. Explica la història d’un fantasma que veu com el seu poder sobre els vius s’esfuma quan s’instal·la a casa seva una família de nord-americans gens supersticiosos.

    En el fons, la novel·la fa una crítica de la societat anglesa del segle XIX, encarcarada per creences molt antigues, i també, de la societat nord-americana, que és jove i -segons l’autor- no creu en gaires coses, llevat de l’èxit i els diners.

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Ivan

    26 febr. 20
    16:44 #

    A mi m’ha emocionat molt quan la virginia l’havia capturat el fantasma

  2. Alfonsogargo@hotmail.com

    07 juny 18
    13:38 #

    Alfonso
    Aquesta libre m’ho fet pensar i partir a la velada.
    Perquè crec que en algún lloc sj que es dona aquesta caso
    Nois que en la selva casa no tenem per mengar ,serán anar fora per sobreviure
    Por aixo recomano llegir aquest llibre

  3. Noura Charrib

    04 juny 18
    20:28 #

    En aquesta obra,que sembla ,d’un estil molt simple(gairebé infantil),Oscar Wilde critica d’una manera molt subtil a la societat Anglesa del segle dinou i la seva manera de aferrre-se a les antigues idees i custums.
    El fantasma del Castell representa la sosietat Anglesa.L’autor la discriu com un vell cansat i encadenat que entra en una gerra amb la familia Americana que arriba al Castell. En aquest cas la familia representa el camvi i les idees noves i practiques.al final el cansat fantasma es vençut i enterrat per la familia. Una clara alución que el temps del camvi ha arribat.

  4. Roxani

    04 juny 18
    20:23 #

    Un llibre interessant, curt, divertit i original.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius