• Inscripció als cursos de català de Badalona i Sant Adrià del 1r trimestre 2021-2022

    El Consorci per a la Normalització Lingüística obre la setmana que ve un nou període d’inscripcions als cursos de català. Els cursos començaran el 22 de setembre.

    La inscripció als cursos de català del 1r trimestre 2021-22 es farà en línia, aquí.

    A partir del dia 6 de setembre els alumnes que han estudiat al CPNL durant el curs 2020-2021 podran aprofitar del període d’inscripció preferent, que durarà fins al dia 10.

    Els nous alumnes, en canvi, podran començar el procés d’inscripció el dia 13 de setembre i tindran temps per inscriure’s fins al dia 15.

    Si voleu fer un curs de català, entreu a la web i comenceu el procés d’inscripció. Un cop introduïdes les vostres dades podreu informar-nos de la vostra situació adjuntant un certificat de nivell o demanant una prova de col·locació (de l’1 al 15 de setembre). En el moment de fer la inscripció podreu veure també la disponibilitat de cursos i horaris i escollir la modalitat que us va millor.

    Els alumnes que comencen des de zero podran inscriure’s als cursos Inicial (per a persones que no parlen cap llengua romànica) o Bàsic 1 (per a persones que ja entenen una mica el català, però no el parlen).

    Tota la informació, aquí.

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius