• Anima’t a llegir en català! Troba el teu grup “En català, llegim i parlem” i participa-hi

    El mes de setembre comencen les trobades d’alguns dels deu grups de lectura “En català, llegim i parlem” de Badalona (8)  i de Sant Adrià de Besòs (2). La majoria es fan a les biblioteques, però n’hi ha en altres espais. També els horaris i la periodicitat de les trobades es diferent… Troba el teu grup!

    Els llibres poden ser de Lectura Fàcil (adaptats al nivell inicial lector) o de novel·les contemporànies, clàssics universals, d’autors catalans o estrangers… Ens atrevim amb tot, sempre ben aconsellats pel personal tècnic de les biblioteques de Sant Adrià i de Badalona.

    A partir de la lectura es fomenta la conversa al voltant dels temes del llibre o allà on portin els comentaris dels participants. Cap problema! Volem llegir i volem parlar en català!

    Consulteu tota la programació a la pestanya de dalt “Calendari setembre-desembre 2014”: dates, horaris, llocs de trobada, llibres…

    Aquesta activitat és totalment gratuïta, només cal anar al lloc de trobada i apuntar-s’hi.

    També participem en diverses activitats, com la Gimcana Cultural "A peu per Sant Adrià" (aquí, amb en Wally)

    També participem en diverses activitats, com la Gimcana Cultural “A peu per Sant Adrià” (aquí, amb en Wally)

     

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius