• Intercanvi d’opinions entre Teresa Artigas i les seves lectores

    Dimecres dia 5 de juny Teresa Artigas ens va fer cinc cèntims del procés d’elaboració del seu llibre El lladre del mocador verd i les lectores i les alumnes assistents li van poder preguntar sobre els personatges, sobre el final de la novel·la i sobre els espais que la van inspirar: així, vam poder saber que li agraden els llocs històrics que miren al futur (com ara els barris de la Ribera o del Born, plens d’edificis que desperten la imaginació de com devia ser la zona als segles XIII o VIV), que la intriga sempre és interessant i que el dibuix central del llibre està inspirat en un personatge real!

    Mentrestant es projectaven fotografies de les visites als barris i les botigues que surten a la trama, com a activitat cultural fora de l’aula per als alumnes, des de l’any 2014.

    A més, gràcies a un petit concurs-sorteig, dues persones del públic van guanyar una bossa amb diversos obsequis literaris del CNL.

    Podeu veure un recull de fotografies en aquest àlbum de fotos. També s’hi inclouen els dos vídeos que la Toñi i la Iúlia -alumnes de nivell Elemental 3- van gravar per promocionar la lectura d’El lladre del mocador verd i donar les seves impressions.

    Aquesta activitat, que es va dur a terme a la Biblioteca Sant Adrià, va participar del programa Autors a les aules, de la Institució de les Lletres Catalanes, que la subvenciona.

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Toni Hernández

    15 juny 19
    23:55 #

    És un llibre molt entretingut i fàcil de llegir,molt recomendable per el jovent i per a gent que comença a llegir en Català.
    M’agradat molt.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius