El Voluntariat per la llengua a la Setmana del Llibre en Català

Us animem a tots i totes a venir a la Setmana del llibre en Català i a fer un Tast de parelles lingüístiques, dijous 15 i divendres 16, a l’espai del VxL a la Setmana.

El VxL a la Setmana del Llibre en Català

Els dies 15, 16 i 17 de setembre el Consorci per a la Normalització Lingüística participarà a la Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc al Passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella de Barcelona.

El CPNL col·labora en la Setmana amb un Tast de parelles lingüístiques (15 i 16 de setembre de 18.00 a 21.00 h), on els visitants podran fer de voluntaris lingüístics amb un aprenent del programa Voluntariat per la llengua durant 15 minuts, i una mostra de les activitats del programa de Voluntariat (17 de setembre de 12 a 14 h), on parelles del CPNL ens mostraran algunes de les activitats que s’han organitzat al voltant del programa.

Ens trobareu a l’espai “Taller S”. Per facilitar-vos la localització, podeu consultar el Plànol d’expositors.

Més informació:
Pàgina web del CPNL (Setmana del Llibre en Català)
Setmana del Llibre en Català