Comença la IV Gimcana de les Llengües a Osona

Enguany, i per quart any consecutiu, el Centre de Normalització Lingüística d’Osona organitza la Gimcana de les Llengües, que es farà entre el 14 d’octubre i el 24 de novembre.

La Gimcana de les Llengües a Osona és un concurs de 6 setmanes de durada en què es fan preguntes relacionades amb diferents aspectes de la llengua. L’objectiu d’aquest concurs és donar a conèixer la riquesa i la varietat lingüística que hi ha al món, així com aprofundir en els aspectes més curiosos i sorprenents de la nostra llengua.

Es tracta de respondre una o dues preguntes cada setmana, segons la categoria, que es publiquen al web  http://blogs.cpnl.cat/gimcanaosona2011/

Hi ha 7 categories de participants i els temes varien cada setmana.

Cada pregunta encertada suma 10 punts i, un cop acabat el joc, s’estableixen els grups guanyadors de cada categoria. Per tant, hi ha 7 premis, un per a cada categoria.

L’any passat hi va haver uns 8.300 participants, entre els quals més de 300 grups classe d’uns 40 centres escolars diferents. Esperem que enguany la participació torni a ser ben alta.

Des d’aquí us animem a participar-hi!