Propera sortida a TV3

Benvolgudes i Benvolguts,

Pel proper dia 20 hem organitzat una sortida a TV3 per assistir a l’emissió del programa Divendres. Com bé sabeu és un programa en directe i per això hem de ser-hi d’hora, a les 15.00h de la tarda. Per tant us convoquem a les 14.00h a l’estació d’autobusos de Vic. L’hora d’arribada serà a la mateixa estació d’autobusos a les 19.30 h, aproximadament. Cal que hagueu dinat, tot i que a TV3 ens donaran una mica de berenar, si no ho han tret per les retallades!

Els que heu vingut altres vegades ja sabeu que passareu una estona agradable i entretinguda. Si us ve de gust de venir, contesteu-nos aquest correu per confirmar la vostra assistència. També necessitem el número del vostre DNI i si hi ha algun menor, una autorització signada, que ens hauríeu de demanar.

Animeu-vos!

La sortida és gratuïta.

Print Friendly, PDF & Email