• Propera sortida a TV3

    Benvolgudes i Benvolguts,

    Pel proper dia 20 hem organitzat una sortida a TV3 per assistir a l’emissió del programa Divendres. Com bé sabeu és un programa en directe i per això hem de ser-hi d’hora, a les 15.00h de la tarda. Per tant us convoquem a les 14.00h a l’estació d’autobusos de Vic. L’hora d’arribada serà a la mateixa estació d’autobusos a les 19.30 h, aproximadament. Cal que hagueu dinat, tot i que a TV3 ens donaran una mica de berenar, si no ho han tret per les retallades!

    Els que heu vingut altres vegades ja sabeu que passareu una estona agradable i entretinguda. Si us ve de gust de venir, contesteu-nos aquest correu per confirmar la vostra assistència. També necessitem el número del vostre DNI i si hi ha algun menor, una autorització signada, que ens hauríeu de demanar.

    Animeu-vos!

    La sortida és gratuïta.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes