• Cinema en català

    Anar a veure una pel·lícula en català serà més senzill a partir d’aquest any. La Generalitat i les distribuïdores de Hollywood han arribat a un acord per estrenar en català 25 de les pel·lícules més importants de l’any. Els films arribaran a més sales de Catalunya, en total unes 50, i s’espera que augmenti el nombre d’espectadors que consumeixen cinema en català. Fins ara s’estrenaven una mitjana de 5 pel·lícules doblades al català a l’any. Consulteu els títols que podeu veure en català a les cartelleres!

     

     

     

    Fitxa tècnica

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes