Dia Mundial de la Poesia a Osona

A Vic:   Dimecres, 21 de març, a les 19.30 al Temple Romà de Vic, alumnes del SLC de Vic llegiran el poema de Narcís Comadira “Quatre paraules”. El poema es llegirà en català, francès, japonès, romanès, kirguís, xinès i suec.

En l’acte, també hi participaran els poetes locals Lluís Solà, Biel Barnils i Pilar Cabot.

A  Torelló:   Dimecres, 21 de març a les 19.30, a la Biblioteca Dos Rius, alumnes de l’OC de Torelló llegiran el poema de Comadira en català, castellà, francès, portuguès, àrab i anglès.

 

A tot Catalunya, la celebració del Dia Mundial de la Poesia és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes i Unescocat. Per anar més enllà del dia estricte de celebració i de les accions presencials el 21 de març s’ha habilitat el bloc del Dia Mundial de la Poesia on es poden trobar textos, opuscles, imatges i vídeos dels actes d’anys anteriors. També és un espai de participació que recull les aportacions d’entitats, col·lectius i persones arrelats al nostre país i que treballen en la promoció de la seva pròpia llengua oferint-los la possibilitat de traduir, precisament al seu idioma, els poemes originals. Les persones i entitats que vulguin adherir-se a la celebració d’aquest Dia poden fer-ho, també a trabés de Twitter afegint l’etiqueta #dmpoesia als seus tweets.

Bloc del Dia Mundial de la Poesia

 

Print Friendly, PDF & Email