Activitats a la carta

Presentem una nova proposta per a les parelles lingüístiques. Us proposem de fer una activitat a la carta que consisteix a triar un establiment, dels que s’han adherit al programa, i anar-hi a fer una sessió pràctica.

Els establiments comercials també formen part del programa Voluntariat per la llengua:

• Vetllant per l’ús del català en l’atenció al públic.

• Facilitant que les parelles lingüístiques puguin practicar el català en el seu establiment. Amb la participació en el programa, l’establiment col·laborador forma part d’una xarxa de comerços que es difon entre les persones participants perquè puguin anar a l’establiment i practicar-hi el català.

Nosaltres us presentem una llista d’establiments col·laboradors, la parella lingüística en tria un, ens dieu l’horari que us va bé per fer la pràctica i nosaltres ens encarregarem de parlar amb l’establiment i concertar la cita.

 

Print Friendly, PDF & Email