• Presentació de les parelles lingüístiques a Torelló

    Un any més es torna a començar una nova edició del programa del Voluntariat per la Llengua a Torelló. Aquest programa facilita que persones que habitualment parlen català es trobin amb persones que volen practicar-lo i conversin en un ambient real i distès. D’aquesta manera, les persones que es volen llançar a parlar català agafen seguretat i les que el parlen habitualment s’acostumen a no canviar de llengua innecessàriament.

    Descobreix com pot ser d’agradable compartir la teva llengua!

    L’acte de presentació del programa del Voluntariat per la Llengua tindrà lloc divendres, 30 de novembre a les 19.00 h, a la sala de l’edifici de la Cooperativa (1r pis) de l’Ajuntament de Torelló.

    Després de l’acte de presentació de les parelles lingüístiques, hi haurà un petit refrigeri epr a tots els assistents.

    Us hi esperem!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes