Entrevista a Ràdio Manlleu

Dissabte, dia 26 de gener, el programa de Ràdio Manlleu “L’avió de paper” va entrevistar la dinamitzadora del programa de VxL de Manlleu, Gemma Baladas.

Va explicar la funció del programa de Voluntariat per la Llengua que consisteix a posar en contacte persones immigrants que aprenen català amb persones catalanoparlants per practicar unes hores a la setmana.

També va destacar que hi ha entitats i establiments de Manlleu que estan adherits al programa, la qual cosa representa que aquell establiment utilitza el català com a llengua d’entrada. Va esmentar els orígens del Voluntariat i l’evolució que ha tingut tant a la comarca com a Manlleu, concretament.

Va avançar que aquest any, amb motiu del desè aniversari del programa, es farà una festa al mes de juny amb voluntaris i aprenents que hi han participat durant tots aquests anys.

Finalment, van acordar que en una propera emissió del programa hi assistiria una parella lingüística que explicaria la seva experiència. Es va aprofitar el mitjà per fer una crida a la participació i es van donar instruccions de com apuntar-se al programa60008_109712319088279_4741002_n

Entrevista a Gemma Baladas

Print Friendly, PDF & Email