I Nit de la Llengua al Món Digital

La I Nit de la Llengua al Món Digital, dedicada al català a la Viquipèdia.

L’acte central és una viquimarató, en què diversos voluntaris treballaran per ampliar amb referències fiables els articles sobre la llengua catalana que hi ha a la Viquipèdia, com per exemple sobre lèxic, ortografia, sociolingüística, història de la llengua…

Com podeu veure en aquest enllaç, amb la viquimarató es pretenen millorar alguns articles sobre llengua catalanai crear-ne de nous, per tant, pot ser una bona oportunitat per aportar un granet de sorra a la construcció de la informació sobre el català i al mateix temps, per descobrir per altres posssibles activitats.

Dia 4 d’octubre de 18h a 00h al Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística,

Organitzen la Direcció General de Política Lingüística i Amical Wikimedia, branca temàtica de Wikimedia que centra l’atenció en la llengua i la cultura catalanes .

Us animem a participar-hi.Amical_Wikimedia_logo.svg