VI Gimcana de les Llengües

Divendres, dia 17 d’octubre, comença la VI Gimcana de les llengües a Osona.

És un concurs que organitza el Centre de Normalització lingüística d’Osona des de l’any 2008.

L’objectiu de la Gimcana és, d’una banda, aprofundir en els aspectes més curiosos o desconeguts de la nostra llengua i, de l’altra, donar a conèixer la diversitat lingüística. (http://blogs.cpnl.cat/gimcanaosona2013)

No cal inscriure-s’hi prèviament. Només cal que respongueu dues preguntes setmanals que es publiquen al web, cada divendres durant sis setmanes. Hi podeu participar en grup, a la categoria C, o individualment, a la categoria D.

Cada categoria de participants opta a un premi. El premi per als guanyadors de la categoria C (majors de 16 anys en grup) és un circuït d’aventura amb l’empresa Anigami. El premi per a la categoria D ( individual de més de 16 anys) és un viatge en globus.

A més, com que s’hi participa per Internet, hi pot participar tothom, des de qualsevol lloc.

Teniu tota la informació al web de la Gimcana.

Enguany hi ha dues novetats importatnts. La primera, una setmana dedicada a les herbes remeieres, i la segona, la retransmissió en directe pel 9 TV del sorteig dels finalistes.