El VxL a l’Avió de paper de Ràdio Manlleu

Dissabte, dia 16 de novembre el programa cultural de Ràdio Manlleu, L’avió de paper, va convidar la dinamitzadora  del programa Voluntariat per la llengua de Manlleu perquè expliqués els actes de la celebració del 10è aniversari que es va fer a Vic el dia 5 de novembre. També va explicar que el dia 21 es farà una celebració  a Barcelona que comptarà amb la presència del conseller de cultura, Ferran Mascarell i l’actuació d’un grup d’animació i una banda musical. Conduirà l’acte el presentador de TV3, Toni Puntí.

A més va parlar de l’evolució del programa en aquests deu anys i de les activitats que hi ha previstes en els propers mesos. A l’estudi, la dinamitzadora va coincidir amb una col·laboradora habitual del programa L’avió de paper, voluntària lingüística, que va parlar de la seva participació i la va recomanar com una experiència molt enriquidora.60008_109712319088279_4741002_n

Si voleu sentir l’entrevista feu clic