• Sortida a Sant Pere de Casserres

    Diumenge, 24 de novembre un voluntari de Manlleu, en Josep, va organitzar una caminada al monestir de Sant Pere de Casserres en què hi van participar voluntaris, aprenents i alumnes dels cursos de català. Van sortir del Parador Nacional a les 9.30 hores del matí cap al monestir romànic de Sant Pere de Casserres, que es troba situat en una península rodejada pel riu Ter que, en aquest lloc, està embassat per la presa de Sau.

    Van seguir un GR que s’enfilava muntanya amunt i que permetia gaudir d’un paisatge tardorenc amb una gran diversitat cromàtica. Van arribar a dalt del monestir a les 11 aproximadament i, gràcies a la gestió del Consell Comarcal d’Osona, els assistents van gaudir d’una visita gratuïta al monestir. P1100357

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes