Cent anys de Marià Villangómez

El dia 10 de desembre es farà la cloenda de la commemoració dels cent anys del naixement de l’escriptor eivissenc Marià Villangómez.

Durant l’acte es presentaran les iniciatives que s’han dut a terme amb motiu de la commemoració, entre les quals hi ha un web que recull poemes de Villangómez traduïts a altres llengües i llibres dedicats a l’escriptor.

Fotògraf i poetaAmb motiu de la commemoració del centenari, l’IEC també acull fins al 20 de desembre tres exposicions sobre la figura i obra de Villangómez: «Villangómez, fotògraf: l’Eivissa del seu temps en imatges i poemes», «Cent anys del naixement de Marià Villangómez Llobet (1913-2002)», i «Marià Villangómez: declarat amb el vent».

L’acte tindrà lloc a les 18.30 h a la sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona).