1a activitat dels comerços de Manlleu

El dijous dia 6 de febrer va tenir lloc la primera activitat que el Voluntariat per la llengua fem amb la col·laboració dels comerços de Manlleu adherits al programa. El primer comerç que vam visitar va ser la Fruiteria Musachs, situada al carrer de Sant Domènec. La Montse ens va explicar les fruites i verdures que ofereix als seus clients i va fer especial esment als productes de temporada i de proximitat.

Quan va acabar, ens va donar receptes fàcils d’elaborar amb alguns dels productes de temporada (una recepta amb taronges, mousse de taronja, i una recepta amb carxofes, carxofes amb cloïsses). Després, una parella lingüística va iniciar una compra: va demanar el preu de les maduixes i les mandarines, se’n va quedar unes quantes i les va pagar. Tot això en un bon català.

Aquesta mateixa parella que va fer de portaveu anirà a explicar la seva experiència al programa L’avió de paper de Ràdio Manlleu.

DSCN1527 (1)