VxL de Manlleu, a la ràdio

Dissabte, dia 5 d’abril, la dinamitzadora i dues parelles del programa Voluntariat per la llengua de Manlleu van anar al programa L’avió de paper de Ràdio Manlleu a explicar dos projectes que han començat.

avióD’una banda, la dinamitzadora va explicar el Projecte de foment de la lectura. Va explicar que és un projecte col·laboratiu que es desenvolupa gràcies al suport de la Biblioteca Municipal de Manlleu. Enguany el projecte compta amb la col·laboració desinteressada de deu voluntaris que ajuden vint-i-cinc aprenents en el procés d’aprenentatge de la llengua. Els voluntaris donen suport a la lectura, però també conversen amb els aprenents. Tot això amb la finalitat que les persones que estan aprenent català millorin la comprensió i la dicció de la llengua.

D’altra banda, les parelles lingüístiques van explicar les activitats mensuals que han fet amb la col·laboració  dels establiments de Manlleu. Van explicar que, de moment, porten dues activitats mensuals amb els comerços, que els han obert les seves portes desinteressadament.

Print Friendly, PDF & Email