• Cloenda foment de la lectura

    Ahir es va fer la cloenda del projecte de foment de la lectura. Unes 15 persones, entre voluntaris i alumnes, van fer balanç de l’activitat i van acomiadar un curs que els ha donat l’oportunitat de millorar la lectura i, en alguns casos, de començar un llibre de lectura fàcil.

    Aquesta fase del projecte de foment de la lectura ha consistit a fer una sessió de lectura d’una hora setmanal durant vuit setmanes. Cinc participants del programa de Voluntariat per la Llengua han fet sessions de lectura amb quatre alumnes de nivell bàsic amb problemes a l’hora de llegir.

    La valoració tant d’alumnes com de voluntaris ha estat molt positiva i, per tant, és un projecte que pot tenir continuïtat el curs que ve.

    Foto foment

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes