• Cloenda foment de la lectura

    Ahir es va fer la cloenda del projecte de foment de la lectura. Unes 15 persones, entre voluntaris i alumnes, van fer balanç de l’activitat i van acomiadar un curs que els ha donat l’oportunitat de millorar la lectura i, en alguns casos, de començar un llibre de lectura fàcil.

    Aquesta fase del projecte de foment de la lectura ha consistit a fer una sessió de lectura d’una hora setmanal durant vuit setmanes. Cinc participants del programa de Voluntariat per la Llengua han fet sessions de lectura amb quatre alumnes de nivell bàsic amb problemes a l’hora de llegir.

    La valoració tant d’alumnes com de voluntaris ha estat molt positiva i, per tant, és un projecte que pot tenir continuïtat el curs que ve.

    Foto foment

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes