• Reunió de voluntaris de Torelló del Projecte de foment de la lectura

    Projecte de foment de la lectura. TorellóDimarts, dia 3 de març es va organitzar una trobada amb els voluntaris de Torelló del Projecte de foment a la lectura. Aquesta primera reunió serveix per entregar el material als voluntaris i fer un canvi d’impressions abans de l’inici de les sessions amb els aprenents. La durada de les sessions serà d’una hora durant deu setmanes.

    Els voluntaris donen suport a la lectura i també conversen amb els aprenents. Tot això, amb la finalitat que les persones que estan aprenent català millorin la comprensió i la dicció de la llengua.

     

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes