Concurs de fotografia

Durant el mes d’abril, i coincidint amb Sant Jordi, el Centre de Normalització Lingüística d’Osona organitza la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”, que pretén que la llengua catalana sigui a l’aparador de les botigues.

L’objectiu d’aquesta campanya és que els botiguers de Centelles, Manlleu, Torelló i Vic, entre altres poblacions de la comarca, exposin el cartell en un lloc visible durant el mes d’abril.

Enguany hi descobrireu paraules que tenen el seu origen en un nom de lloc o de persona. Ja veureu que hi ha orígens ben curiosos…

I a més d’aquesta descoberta, el Voluntariat per la Llengua d’Osona us proposa un concurs fotogràfic lligat a la campanya en què podeu guanyar quatre entrades per a un espectacle de l’Atlàntida o del Teatre Cirviànum de la temporada 2015.

Per participar-hi només ens heu d’enviar una fotografia d’algun dels cartells de la campanya exposats en qualsevol botiga de la comarca. Es tracta que les parelles lingüístiques aprofiteu la campanya per voltar pels comerços i fer alguna fotografia d’algun dels 30 cartells que hi haurà exposats.

Durant la segona setmana de maig es farà pública la parella guanyadora, aquella que hagi fet la fotografia que el jurat de l’Escola d’Arts Visuals de Vic consideri més bona.

Bases del concurs

– Hi poden participar les parelles lingüístiques.

– Cada fotografia ha de dur el nom de l’establiment on s’ha fet la fotografia, la població i els noms dels autors (voluntari i aprenent).

– Les fotografies s’han d’enviar a una de les adreces següents: gbaladas@cpnl.cat o mjaume@cpnl.cat.

– La data límit per enviar les fotografies serà el 3 de maig a les 12 de la nit.

– Les fotografies es publicaran al blog del Voluntariat (http://blogs.cpnl.cat/vxlosona) i al Facebook (https://www.facebook.com/pages/CNL-dOsona/).

– La Farinera, Centre d’Arts Visuals de Vic, triarà la fotografia guanyadora.

– El premi per a la parella guanyadora serà de 4 entrades per a un espectacle de l’Atlàntida o del Cirviànum de la temporada 2015.

Cartell de la campanya de l'any passat, 2014.
Cartell de la campanya de l’any passat, 2014.