• Jenn Díaz parla de llibres amb els grups de lectura

    En l’acte de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona emmarcat en el Dia de la Dona, l’autora de Mare i filla -la primera de les seves obres en català- va compartir experiències i converses amb gairebé una vintena d’assistents als clubs de lectura de les biblioteques de Llefià-Xavier Soto, Sant Roc i Can Casacuberta, entre d’altres assistents que van omplir la sala de l’Espai Betúlia el dia 17 de març.

    Les preguntes van girar sobre els seu procés de creació, les seves fonts d’inspiració i la possible realitat de les vivències narrades, preguntes a les quals va respondre obertament i va establir un diàleg animat.

    espai betúlia 17-03-16_Jenn Díaz

    Jenn Díaz (Barcelona, 1988) és autora de quatre novel·les: Belfondo (2011), que va ser traduïda a l’italià i al català, El duelo y la fiesta (2012), Mujer sin hijo (2013) i Es un decir (2014). Mare i filla és la seva primera obra escrita originalment en català. Col·labora en les revistes Granité&Rainbow i Jot Down. Escriu un conte setmanal al magazín cultural Catorze.cat i té una columna a El Periódico.

    Autora d’univers personalíssim, mescla allò més íntim i allò més universal que arrela en la tradició de les millors escriptores de la literatura moderna: Ginzburg, Woolf, Martín Gaite…

    1735_mare-i-filla

  1. Carme

    15 abr. 16
    17:00 #

    Em va sorprendre molt gratament conèixer la Jen, i veure la senzillesa amb què va respondre les preguntes que se li van formular sobre la seva obra i com va compartir tot això amb tots nosaltres.
    Felicitats Jen!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius