• Expliquem una anècdota!

    El millor grup de català Bàsic 2 us vol explicar un munt d’anècdotes divertides. Esperem que us agradin!

  1. Cristina O

    18 oct. 12
    15:13 #

    Soc professora de anglès per nens petits. Una vegada estava a una classe amb nens de 4 anys i una nena no parava de dir-me, “Cristina tinc singlot, tinc singlot” i jo no entenia res de ho que em deia. La nena feia la classe sense problema i me va dir una altre vegada, “Cristina tinc singlot!”. Quan me ho tornat a repetir vaig pensar que la nena tenia alguna malaltia, em vaig apropar i la vaig tocar per sentir si tenia febre, li preguntava si li feia mal la panxa, el cap però res. Em vaig preocupar molt i quan anava a sortir de la classe per comentar-li a las meves caps, la nena va fer “Hiiip” i em va donar compte del que era el singlot. Va ser molt divertit!

  2. Joan, Itxaso, Amparo i Diego

    09 oct. 12
    19:34 #

    Som el grup format per la Itxaso, l’Amparo, en joan i en diego. Estem cursant el nivell bàsic 2 de català. Volem compartir una anècdota.

    El diego va anar amb els seus amics a casa dels pares d’un altre amic. A la nit van sortir de festa i quan van tornar, l’últim amic no va tancar la porta. Al cap d’una estona va arribar la policia i van pensar que estaven robant. El fill dels propietaris estava present i va decidir trocar als veïns per confirmar que estava dient la veritat.

    Tot es va arreglar i la policia va marxar de seguida.

  3. Tâmara

    09 oct. 12
    18:39 #

    Una faena per Trafic

    Som la Loreta, La Flor, La Tâmara i el Rodrigo anem a contar l’anecdota que va passar a la Tâmara.
    Ella va veure un anunci per treballar a una associó.
    Va arribar i va descobrir que la associacio es un lloc de fumadores de canabis. Li van propusar en portar se la maria a casa seva per manufacturar i li van explicar que nos ilegal i si alegal….

  4. L'Andrea, Jamileth, Salomon, Mila

    09 oct. 12
    10:30 #

    El Salomón, ens ha dit que un dissabte a la nit, el seus veins els van avisar que feien una festa i que si feien soroll que els avisessin.
    El Salomón va sortir i va tornar a les 3 de la matinada i es va adormir a dos quarts de 5 es va aixecar amb gana i es va fer un entrepà. Quan estava menjant el entrepà, de sobta, van començar a trucar a la porta molt fort, i el Salomón va cridar: qui es? i van dir : soms els mossos.
    El Salomón a dit no hi ha soroll, es al costat.
    després en Salomòn va escoltar que el veins es van quedar tancats al balcó i a arribat els bomberes i els mossos.

  5. Cleber Cris Meliza Richard

    08 oct. 12
    19:33 #

    En un viatge a Canàrisz aquest estiu, vaig anar amb els meus millors amics, a la casa d´un amic de la colla. No m´agradava gaire fer la feina de la casa, en els dies de vacances, feia aquestes coses el Jordi. Per un día vaig decidir fer la jo i em va passar de tot, primer em vaig dutxar i vaig veure que sortia aigua del lavabo vaig agafar el mocho amb la intenció d´assecar el terra i es va trencar, després vaig posar la rentadora i també es va trencar, vaig netejar els gots i se’n va trencar un a sobre vam anar a la platja i vam trobar medusas i no vam poder entrar al aigua, quim dia mes fotut.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia