• Aprèn més

  Com tots sabeu, la millor manera d’aprendre una llengua, és usant-la. Així que fora mandra i a passejar! En aquest web de turisme de Catalunya hi trobareu propostes i informació pràctica per planificar la vostra escapada. I si us agrada menjar, a la Gastroteca.cat hi trobareu tot el que necessiteu per gaudir de la gastronomia catalana, des d’informació de productes típics de la nostra terra fins a restaurants, receptes i rutes. Mmmmm!
  Si el que voleu és fer un recorregut pel patrimoni cultural al llarg de la història, us recomanem la pàgina de Patrimoni Cultural de la Generalitat i la pàgina de l’Institut Ramon Llull per fer una pinzellada de diversos àmbits de cultura a Catalunya (música, cinema, pensament…). Per descobrir la cultura popular de Barcelona, Cultura popular és una molt bona opció.

  Recordeu que també teniu l’espai virtual Què llegeixes? per comentar i compartir els llibres que llegiu.

   

  Nivell Bàsic

  Afina l’orella: a Font del Cat hi trobaràs un munt d’exercicis de comprensió oral que et donaran claus per entendre millor el català. També pots escoltar els diàlegs de Viure a Catalunya. Comencem a parlar per repassar el que hem fet a classe.

  El Viure a Catalunya. Vocabulari en imatges et pot servir per tenir el vocabulari bàsic que treballarem a classe i aquestes làmines et poden ser útils per repassar.

  Seguint aquest enllaç trobareu l’estructura de la prova final de Bàsic 3 i un model de prova.

  A continuació teniu els audios del dossier Bàsic 1 del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona:

  També podeu escoltar els del Bàsic2:

   

   I per acabar, els del Bàsic3

   

  Nivell Elemental

  Si mireu la tele o escolteu la ràdio, també apreneu! Trieu el programa que més us agradi a TV3 a la carta, Rac 1, Catalunya Ràdio, iCat.cat, Ràdio Trinitat Vella
  I diaris i revistes? En llegiu? Aquí en teniu uns quants per tastar: Ara.cat, El Punt Avui, La Vanguardia, Sàpiens, Descobrir, Cuina, Super3, Time Out… A l‘IQuiosc hi podeu consultar i comprar totes les revistes que es publiquen en català.
  Una forma divertida d’aprendre paraules noves cada dia és el RodaMots. El coneixeu? Subscriviu-vos-hi!
  Aquest cap de setmana toca cinema! Consulta aquí les opcions que tens per veure cinema en català.

  Seguint aquest enllaç trobareu l’estructura de la prova final d’Elemental 3 i un model de prova.

  Nivell Intermedi

  Si voleu repassar continguts treballats a classe, podeu consultar els Itineraris d’aprenentatge de nivell intermedi i si us interessen els dictats, podeu fer els Dictats en línia de nivell Intermedi. Potser també trobareu útil el Curs de llengua catalana. Nivell B del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

  Fer passatemps també pot ser una manera agradable de repassar i aprendre vocabulari nou.

  Seguint aquest enllaç trobareu l’estructura de la prova final d’Intermedi 3 i un model de prova.

   

  Nivell Suficiència

  Si voleu repassar continguts treballats a classe, podeu consultar els Itineraris d’aprenentatge de suficiència, i per practicar algun aspecte concret d’ortografia també us podeu inscriure de forma gratuïta al SALC. Potser també trobareu útil el Curs de llengua catalana. Nivell C del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
  Us agraden els dictats? Aquí en trobareu uns quants!

  Seguint aquest enllaç trobareu l’estructura de la prova final i un model de prova.

   

Cap comentari

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous també de 16 a 20h.

 

 


Recursos lingüístics en línia