• La passejada del novembre

    Còpia de IMG_1345

    El dijous 20 de novembre a la tarda, les voluntàries Mercè Castells i Mari Malmonge ens van guiar en la tercera passejada del Pas a pas, a peu per Sant Adrià.

    Un grup de 30 persones format per voluntaris, aprenents i alumnes d’un curs de Bàsic 1 de català, vam fer una agradable caminada, descobrint més llocs de la ciutat i més aspectes de la seva història.

    Des del Polidor vam passar per la Plaça de la Vila, per dirigir-nos al barri de Sant Joan Baptista. Actualment és un barri residencial, però antigament era ple de fàbriques a causa de la seva bona situació: proximitat amb el tren i amb el riu Besòs. On ara hi ha una gran supermercat, abans hi havia la fàbrica de vidre Celo. I també en destacava Can Baurier, l’únic cas a Catalunya d’una colònia industrial dins un nucli urbà. El que si que se conservat és el refugi antiareri, que durant la Guerra Civil donava protecció als veïns durant els bombardeigs. Després vam baixar fins a la platja, que vam vorejar fins arribar al Besòs. Ja fosquejant vam remuntar el riu per la llera per tornar al nostre punt de partida.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      

Núvol d’etiquetes


Comentaris recents


Enllaços


Categories


Històric