• Bases del joc

    logo gimcana 2014 petitEl Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs organitzen la III Gimcana Cultural “A peu per Sant Adrià”, que enguany porta per nom “A l’abril cada paraula val per mil”, i que es regirà per les bases següents:

    1. La gimcana es farà del 23 d’abril al 23 de maig de 2014, ambdós inclosos. És oberta a tota la població.
    2. Les botigues que col·laboren en la gimcana s’identificaran amb un cartell a l’aparador.
    3. Les butlletes de participació estaran a disposició de tothom a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de la plaça de la Vila, al Servei Local de Català de Sant Adrià (Edifici Polidor) i a les botigues que participen en la gimcana, a partir del dia 23 d’abril de 2014, diada de Sant Jordi.
    4. Hi haurà quatre tipus de butlletes de participació diferents, que contindran una relació diferent de paraules a cercar i un apartat per indicar les dades personals.
    5. Per participar-hi cal emplenar la graella de joc i completar la butlleta amb les informacions que s’hi demanen.
    6. Es pot fer la gimcana en grup, però cada persona ha d’emplenar una butlleta pròpia per poder optar als premis. Cada persona pot dipositar tantes butlletes emplenades com vulgui.
    7. Les bústies per lliurar les butlletes de participació estan situades a l’OAC de la plaça de la Vila, a l’SLC Sant Adrià (Polidor), al Centre Cultural del Besòs, al Casal de Cultura i a la Biblioteca Font de la Mina.
    8. Les respostes han d’estar escrites en català i amb lletra clara.
    9. El dia 23 de maig a les 20.30 hores la gimcana es tancarà i no s’admetran més butlletes.
    10. Les bústies es recolliran i es portaran a l’SLC de Sant Adrià de Besòs, on quedaran custodiades fins al dia del sorteig de finalistes.
    11. El dia 26 de maig, a les 12 hores, en un acte públic a l’SLC de Sant Adrià de Besòs (Edifici Polidor) s’extrauran cinc butlletes de cada una de les cinc urnes, en un total de 25 butlletes, i es comprovarà que les respostes siguin correctes. En el cas que no ho siguin se n’extraurà una altra que la substituirà si les respostes són correctes, i així successivament fins a obtenir les 25 butlletes finalistes, que s’ordenaran per estricte ordre d’extracció.
    12. L’SLC de Sant Adrià de Besòs contactarà amb les persones titulars de les butlletes finalistes perquè assisteixin al sorteig final.
    13. El dia 27 de maig, a les 18 h, al Centre Cultural Polidor es farà l’acte final de la gimcana, amb l’extracció de les butlletes guanyadores i el lliurament de premis. (Si en un termini de 5 dies naturals  (3 de juny, inclòs) la persona no s’ha adreçat a l’SLC de Sant Adrià de Besòs per recollir el premi, perdrà el paper de guanyadora i l’SLC passarà a proclamar guanyadora la persona titular de la butlleta següent de la llista de butlletes finalistes, i així successivament fins a aconseguir el total de tres guanyadors. En l’hipotètic cas que la llista de guanyadors i guanyadors finalistes s’esgotés sense haver entregat algun dels tres premis, aquell premi es declararia desert)
    14. El nom de les persones guanyadores es publicarà al web (www.cpnl.cat/santadria/Abril)  i al Facebook (facebook.com/CNLBadalonaSantAdria) del CNL de Badalona i Sant Adrià i al de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs (www.facebook.com/regidoriaeducaciosantadria).14. ).
    15. Hi haurà tres premis, que consistiran en un val per valor de 100 € i dos vals de 50 €, més un lot de llibres per a cadascuna de les tres persones guanyadores.
    16. Qualsevol imprevist que pugui sorgir sobre la interpretació d’aquestes bases el resoldran els organitzadors.

     

    PROTECCIÓ DE DADES: D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades al fitxer anomenat CONCURSOS, PROMOCIONS I ACTES DIVERSOS, la finalitat del qual és, entre d’altres, la gestió de les dades de les persones participants en concursos, promocions i actes del Consorci per a la Normalització Lingüística. L’òrgan responsable d’aquest fitxer és el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’adreça on us podeu adreçar per exercir els drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició és: Consorci per a la Normalització Lingüística (carrer de Mallorca, 272, 8a planta 08037 Barcelona).

    DRETS D’IMATGE: Emplenant la butlleta, la persona signant consent expressament i autoritza el CPNL perquè utilitzi les imatges que siguin estrictament necessàries per a la difusió posterior d’aquesta gimcana.

    RESPONSABILITAT: L’organització no respondrà dels accidents que es produeixin durant la gimcana “A l’abril, cada paraula val per mil”, com tampoc dels danys que puguin patir els participants o terceres persones.

    El fet de participar-hi pressuposa l’acceptació d’aquestes bases i de les resolucions preses per l’organització en els casos en què no s’hagin tingut en compte les bases esmentades.

     

     

     

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      

Núvol d’etiquetes


Comentaris recents


Enllaços


Categories


Històric