• Acte final de la gimcana “A l’abril cada paraula val per mil” a Sant Adrià de Besòs

    Dimarts 27 de maig es va fer el sorteig del premis de la III Gimcana Cultural “A peu per Sant Adrià”, l’últim dels tres jocs organitzats.

    L’acte, que tenia com a motiu la relació entre l’evolució de les llengües i la importància de la seva transmissió oral, es va iniciar amb Joan Soler i Amigó i la xerrada “L’origen d’una llengua”, en què va relacionar la formació de la llengua catalana -els seus sons, les seves paraules i expressions- amb els diferents pobladors de la península. Al costat, Nadia Ghulam va explicar tot seguit un conte popular afganès recollit en el llibre Contes que em van curar, del qual és coautora amb Joan Soler.

    _NKN3166_3411

     

     

    Tot seguit es va procedir al sorteig de les tres butlletes guanyadores del joc “A l’abril cada paraula val per mil”, d’entre les 25 finalistes –d’un total de 564 butlletes procedents de les urnes repartides per diversos barris de la ciutat.

     

    Primer premi: M. José Agud

    Segon premi: José Luis Martínez

    Tercer premi: Sinforiano Pedrozo

    Gregorio Belmonte i Filo Cañete, regidors d’Educació i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià respectivament, i Pere Garcia, president de l’Associació de Comerciants Sant Adrià Centre en representació dels botiguers, van lliurar els premis, que consistien en vals de compra per gastar en els comerços de Sant Adrià de Besòs i un lot de llibres cadascun.

     

    _NKN3226_3471

     

    Cal destacar la implicació en el joc de 123 botigues de la ciutat i parades del mercat municipal, moltes de les quals són també Establiment col·laborador de Voluntariat per la llengua.

    Agrair també a l’Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista, entitat col·laboradora del Voluntariat per la llengua per les fotografies que aquests dies ha fet de grups d’alumnes dels nostres cursos de català i de cursos de l’Escola d’Adults . Aquestes imatges les trobareu a l’apartat Fotografies del nostre blog i també al web del CNL Badalona i Sant Adrià.
    Esperem que us agradin!

    Fins l’any que ve!

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      

Núvol d’etiquetes


Comentaris recents


Enllaços


Categories


Històric