Seguim el fil: paraules d’aprenents

En una terra s’esdevingué que hi havia un home a qui Déu havia donat tanta ciència que entenia tot el que deien les bèsties i els ocell

Aquest home escoltava i entenia els problemes dels animals i els ocells, i els ajudava a trobar solució als problemes. Passava que sempre estaven tots malalts. Ell, que estimava molt les bèsties i els ocells, volia ajudar-los, i aplicava els seus coneixements mèdics per curar-los.

A més d’això també era místic, ajudava les persones i els donava molta calma amb els seus coneixements. Aquest home era filòsof, era molt intel·ligent i tenia molt tacte per parlar de qualsevol tema. Això el feia molt interessant i especial. Era un dels millors homes d’aquella època.

Un bon dia se li va aparèixer un ocell que li va donar un missatge: Has de viatjar al nord d’Àfrica per ajudar la gent i els animals amb els teus coneixements! Després de meditar-ho molt, va marxar. Després de l’Àfrica va viatjar per molts altres països. En aquest moment va començar a predicar la paraula de déu al món. Més tard se li va tornar a aparèixer l’ocell i li va confessar que era l’esperit sant!  

L’home, després de l’aparició, va quedar molt sorprès i va decidir continuar el viatge aquella mateixa nit, amb l’objectiu de compartir aquesta confessió amb els infidels. Va creuar el mar Mediterrani fins a arribar a un país desconegut en aquell moment. Llavors es va creuar amb una vaca que li va dir que es trobava a la península Ibèrica i que hauria d’anar a Santiago per difondre els fets de les aparicions, però que ho hauria de fer amb una llengua nova.

 

Curs de bàsic 3 de Vic (Ariadna)

Curs de bàsic 3 de Manlleu (Alícia)

Curs de bàsic 3 de Torelló (Judith)

Curs de bàsic 3 de Vic (Montse Bové)

Print Friendly, PDF & Email