• Bases del concurs

  Bases del concurs: modalitat individual bases-individual

  Bases del concurs: modalitat col·lectiva bases-grup

  Preguntes més freqüents:

  Què és l’autobiografia lingüística? L’autobiografia lingüística és la descripció de les experiències d’una persona en relació amb les llengües al llarg de la vida: les llengües familiars, les llengües de l’entorn o les llengües apreses; és a dir, qualsevol experiència relacionada amb llengües.
  Aquí trobaràs més informació.

  Qui hi pot participar? Totes les persones que s’hagin matriculat a un curs de català del CNL de Barcelona durant el 2016 i, tots els participants al programa Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona durant el 2016.

  Com hi puc participar? La participació pot ser individual o col·lectiva.

  – En el cas de la participació individual, hi poden participar tots els alumnes i els participants en el programa Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona a títol individual. Bases: individual

  – En el cas de la participació col·lectiva hi poden participar els grups classe de tots els nivells, un grup d’alumnes d’un curs o un grup del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona. El treball presentat ha de recollir una mostra de les biografies lingüístiques del grup. Bases: col·lectiva

  Com es fa una autobiografia lingüística? Aquí tens algunes preguntes que et poden ajudar a fer la teva trajectòria lingüística:

  – Quines llengües es parlaven a la teva família quan eres petit i quines parleu ara?
  – Quines llengües entens?
  – Quines llengües saps parlar?
  – Quines llengües saps llegir?
  – Com i quan vas aprendre cadascuna de les llengües?
  – Recordes alguna estratègia o truc que vas fer servir per aprendre llengües?
  – Quan fas servir les llengües que coneixes: amb la família, als viatges, a la feina, a les botigues…?
  – Quan vas decidir aprendre català?
  – Què és el que t’agrada més d’aprendre català?
  – Amb quines llengües et trobes més còmode quan les parles?
  – …

  Com he de presentar la meva autobiografia lingüística? Els treballs s’han de lliurar, en suport digital, per correu electrònic a l’adreça concurs.cnlb@cpnl.cat.

  Pas 1. Eemplena el formulari amb les teves dades.

  Pas 2. Envia el teu treball a l’adreça de correu concurs.cnlb@cpnl.cat. El nom de l’arxiu del treball ha de ser el del teu document d’identificació (NIF, NIE o passaport). Exemple: 45567800P.

  Hi ha un calendari? El termini per al lliurament dels treballs és el 28 de novembre de 2016.

  Tens algun altre dubte? En el cas que tinguis algun dubte en pots parlar amb el professorat del CNL de Barcelona. També et pots posar en contacte amb nosaltres a l’adreça concurs.cnlb@cpnl.cat.

  Print Friendly, PDF & Email

Entrades recents


Arxius


Categories


Etiquetes


Meta