• Activitats

  El 20 de maig de 2016, en el marc de la VII Sessió d’intercanvi d’Experiències del CNL de Barcelona, Puri Pinto, autora del llibre Amb Q de formatge i Joao Lin Yun, alumne de la Delegació de Sants-Montjuïc, van fer unes breus intervencions explicant les seves autobiografies lingüístiques. Els assistents van poder escoltar dues trajectòries lingüístiques ben diferents.

  20 de maig

  En primer lloc Puri Pinto, professora de català i promotora de l’entitat “Amb veu pròpia. Nous catalanoparlants a favor del català”, va relatar com havia estat d’intens, gratificant i alhora complex, el seu procés d’adopció del català com a llengua d’ús habitual. La seva, és una trajectòria compartida per un gran nombre de persones que tenen el castellà com a llengua familiar.

  Per la seva banda, Joao Lin Yun, que ha estat alumne del CNL –del nivell bàsic 1 fins a intermedi 3- va comentar com totes les llengües que ha tingut la sort de conèixer i aprendre li han aportat experiències positives i li han ofert noves oportunitats socials i professionals. La seva estada a Barcelona, s’ha vist enriquida amb l’aprenentatge del català.

  Les dues trajectòries personals van posar de manifest l’interès de les biografies lingüístiques tant per als aprenents com per al professorat i per a la resta de companys d’aula.

  Durant els mesos d’octubre i novembre de 2016 s’han organitzat algunes activitats per difondre el concurs d’autobiografies lingüístiques entre els alumnes i el Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona.

  Autobiografia lingüística de Matthew Tree                        

   

   

   

   

Entrades recents


Arxius


Categories


Etiquetes


Meta