• La meva afició és…

     caminades Una de les meves aficions és fer caminades populars. Es fan als caps de setmana, a la primavera, i n’hi ha a molts pobles. Algunes tenen la versió llarga i la versió curta. La més llarga que he fet era de 30 km.Cal portar bon calçat i roba còmoda. També s’ha de portar aigua.
    M’agrada participar-hi perquè és una activitat a l’aire lliure, coneixes nous llocs i fas exercici, tot i que quan arribes has guanyat calories en lloc de perdre’n perquè al llarg del camí hi ha avituallaments on et donen de tot: entrepans, coca, xocolata, sucs, fruits secs,… Fa 8 o 9 anys que vaig començar i des de llavors he pogut conèixer racons de la meva comarca que no coneixia.  caminada

    I vosaltres? Quina afició teniu? Quan la feu? En què consisteix? Què s’ha de fer? Quan vau començar a practicar-la?

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Luis Ramos Caro

    07 maig 15
    21:14 #

    Unes de les meves aficions és el futbol:
    De molt petit (amb cinc o sis anys),el meu pare em portava a veure els primers partits,ha hi allí va néixer la meve afició per al SEVILLA.F.C.
    Lo El practicava amb los els meus amics al carrer amb dos dues pedres (feien de porteria) i una pilota de plàstic. Més tard ho el practicava també però mai federat,
    Vaig ser soci del Sevilla fins que vaig anar al servei militar. Sempre he estat lligat com directiu amb diversos equips de Barberà (Badia, Olimpic Los Angeles,etc.)
    Actualment sóc soci de la Unió Esportiva Barberài vaig anar a veure alguns partits.
    Però mi la meva afició és el SEVILLA.F.C.
    El millor equip europeu d`Andalusia

  2. loli

    08 maig 15
    13:25 #

    A mi des de petita m’han agradat molt els gossos, però els meus pares no volien tenir animals. Quan era més gran vaig tenir una temporada que estava molt trista i la meva família em va regalar un canitx blanc, anomenat Leuco, ha estat el millor regal de la meva vida, va estar amb mí catorze anys fins que va morir. Després vaigs tenir la Lína una pincher negra i quan va faltar el leuco em vaigs compra la july, una altra canitx blanca, m’agrada molt sortir a passejar amb elles. Les vull estimo com si anessin fossin un mes de la meva familia.

  3. montse

    08 maig 15
    14:36 #

    A mi m’agrada molt viatjar i fer moltes fotos. En tinc milers, le li faig fotos a tot, a una flor, a un monument, a gent passejant pels carrers. Després a casa em passo hores davant l´ordinador millorant-les i ordenant-les,quan les tinc faig un àlbum de cada sortida.
    Per sort en els ultims deu anys i he anat a molts llocs i tinc molts bons recordos.

  4. Estefanía

    12 maig 15
    20:33 #

    A mi m’agrada molt viatjar amb la meva autocaravana, gràcies a aquesta forma de fer turisme he recorregut molts llocs tant dins d’Espanya com fora i també he conegut molta gent de diferents punt del territori espanyol.
    El nostre grup es diu Team Mojitos Marbe. Som de Catalunya, València, Pais Basc, Andalusia, Navarra i Castellanos. Quan ens ajuntem, fem visites guiades all lloc on estem, fem excursions, coneixem la gastronomia i moltes més activitats.
    Nosaltres vam a començar fa 9 anys. Imagineu Imaginar quantes fotos i records tenim de tants llocs. Sempre sortim tots els caps de setmana.

  5. Nolvia Ordoñez

    17 maig 15
    14:46 #

    A mi m’agrada molt cuinar,i tots els caps de cemana setmana ens reunim amb els meus germans i cunyada i uns amics per menjar, sempre els divendres vaig de compres d’els dels ingredents, per cuinar els plats, i a vegades anem a un parc parque que estaà a prop del meu pis per fer parrillada o
    barbacoes, i quan arribem a la platja portem la el menjar feta per mi … i tots porten tapers per portar el que queda..

    1. pfreixa

      19 maig 15
      23:03 #

      ja m’ho crec que porten tàpers:-)