• Qui és?

    imagesCA7FXZQ3El personatge que us descric és un noi jove. És català. És de Cervera i 23 anys. Porta els cabells curts i és moreno. Té els ulls negres i petits. És un noi prim i no gaire alt. És molt simpàtic.

    Aquest personatge és pilot de motociclisme. És un apassionat de les motos des de molt petit. De fet, actualment és el campió del món de Moto GP. Viu amb la seva família a Cervera i un germà que també és pilot de motos. Qui és?

    Deixeu les vostres endevinalles sobre personatges famosos (cantants, actors, esportistes,… )!

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Ramatu Abubakari

    01 nov. 16
    20:26 #

    El personatge es Marc Marquez

    Té 29 anys d’edat, el seu cabell és curt i el seu color de pell és marró. És un futbolista que provenen de l’Argentina, és un jugador del Barça

  2. Jorge y Sandra Regina

    01 nov. 16
    21:23 #

    Cervera és un municipi de Catalunya, pertanyent a Lleida.
    Ell ha guanyat cinc títols del campionat del món de motociclisme en les categories 125cc (2010), Moto2 (2012) i Moto GP (2013, 2014 i 2015).
    És el pilot més jove a guanyar un campionat de Moto GP.
    El seu germà tres anys menor, ha obtingut un títol del campionat del món de motociclisme (2014).

  3. Kamel Larabi

    07 nov. 16
    9:45 #

    És un personatge artístic nascut a Barcelona el 27 de desembre de 1943.És un dels cantautors i músics catalans més populars. Es tracta d’una de les figures més destacades de la cançó moderna tant en llengua catalana com castellana. La seva obra conté influències d’altres poetes com Mario Benedetti, Antonio Machado, Miguel Hernández, Rafael Alberti, Federico García Lorca, Pablo Neruda o León Felipe; així com de gèneres diversos com el folclore català, la copla andalusa, el tango, el bolero i del cançoner popular de l’Amèrica Llatina, amb versions de cançons de Violeta Parra i Víctor Jara. És un dels pioners de la Nova Cançó catalana.També és conegut amb els sobrenoms d’El noi del Poble-sec (el seu barri natal) i el Nano a l’Argentina.

    1. María Jesús

      17 nov. 16
      11:15 #

      El personatge es Joan Manuel Serrat! M’ agrada molt!

      El meu pesonatge és una dona.
      Escriptora y periodista catalana. Va néixer a Barcelona el 13 de Juny de 1946. Defensora dels drets de catalans y catalanes, es declarava feminista.
      La seva obra és prolífica i guanyo molts premis. Es l’autora de El temps de les cireres!
      Va morir prematurament als 45 anys, però la seva obra segueix viva.
      Qui és?