• Què hi ha a prop de casa teva?

    A prop de casa meva, a cinc minuts a peu, hi ha l’estació de tren i un parc. A davant de casa hi ha un taller mecànic i a l’esquerra hi ha una perruqueria. A darrere de casa meva, hi ha un bar i una farmàcia. Al costat de la farmàcia hi ha una botiga de menjars preparats. L’hospital és una miqueta lluny. M’agrada el meu barri perquè hi ha de tot i és tranquil.

    No trobeu que a Catalunya hi ha molts bars i moltes perruqueries? A cada país, hi ha botigues i serveis diferents. Per exemple, al sud d’Itàlia hi ha moltes pastisseries. Aquí a Catalunya, en canvi, són més habituals els forns de pa que també són cafeteries.

    I a prop de casa teva què hi ha?
    Recordes alguna botiga o servei que hi ha al teu país i que aquí no és tan habitual?

    (Fes clic a la imatge per veure el vocabulari de la ciutat)

    Print Friendly, PDF & Email
  1. María Jesús

    17 nov. 16
    11:53 #

    A prop de casa meva, a deu minuts caminant, hi ha l’estació de tren Barberà del Vallès. A davant de casa hi ha una plaça amb jocs infantils i a darrere hi ha un aparcament de cotxes.
    Després del parc, al carrer principal, hi ha moltes botigues, a l’esquerra hi ha una botigue botiga de queviures i una perruqueria. A la dreta hi ha un banc, un bar i un forn de pa. I al centre de tot hi ha una farmàcia.
    A Xile a prop de casa meva hi ha moltes botigues de queviures perquè els supermercats estan lluny i acostumem a comprar cada dia.

  2. Ramatu Abubakari

    19 nov. 16
    22:44 #

    A prop de casa meva, a quatre minuts a peu, hi ha un quioc. Davant del quioc hi ha un pas de vianants per arribar al gimnàs. Al costat del gimnàs està hi ha el mercat. Davant del mercat hi han dues escoles.A la dreta de l’escola ” Las seguidillas”, está hi ha el centre civic on faig les clases de català.Al costat hi ha un supermercat que s’anomena DIA.