Bases del concurs als centres de secundària de Vic


El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), per mitjà del Centre de Normalització Lingüística d’Osona, organitza un concurs de resolució de frases fetes en el marc de la campanya anual “A l’abril cada paraula val per mil”. Dins d’aquesta campanya es desenvolupa el CONCURS CENTRES DE SECUNDÀRIA DE VIC

Participants al CONCURS A CENTRES DE SECUNDÀRIA, BATXILLERAT i CICLES DE VIC:

  1. Els participants han de ser grups de centres de secundària, batxillerat o cicles formatius de la ciutat de VIC
  2. La participació al concurs és gratuïta.

 

Desenvolupament del concurs

  1. El concurs es farà del 8 al 30 d’abril de 2024.
  2. Per participar-hi, només cal emplenar el formulari (amb el nom del grup escolar, el nivell, el nom de l’escola, i una adreça electrònica i telèfon de contacte) i respondre les preguntes del formulari dels centres de secundària d’aquest mateix blog.
  3. Per optar als PREMIS, caldrà respondre correctament les 30 preguntes del formulari corresponent al concurs de centres escolars. Hi ha 30 preguntes sobre el significat de 30 frases fetes diferents. Cal triar quina de les tres opcions es correspon amb el significat de la frase feta. Només una opció és bona.
  4. A principis de maig es publicaran les respostes correctes en aquest blog i es farà el buidatge de les respostes del formulari.
  5. Els grups guanyadors es faran públics en aquest mateix blog (apartat finalistes-guanyadors).
  6. Els premis dels grups guanyadors els repartirà l’Ajuntament de Vic, que és qui els subvenciona.

 

Acceptació de les bases

  1. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

 

Disposicions finals

  1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de programari que pugui produir-se.
  2. Qualsevol eventualitat no prevista en les bases del concurs serà resolta pels organitzadors.
  3. Les consultes referents a la participació del concurs es poden fer a través del correu electrònic: activitats.osona@cpnl.cat o a través del formulari de contacte d’aquest blog.

 

Tractament de les dades en aquest concurs

Identificació del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística.

Finalitat del tractament: gestió, control i seguiment de les inscripcions de les persones participants en concursos, promocions, actes, activitats i esdeveniments culturals de format i finalitats diverses organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, i de les imatges i gravacions dutes a terme durant aquestes activitats.

Legitimació: la base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a del RGPD) que es considera que atorgueu amb la comunicació de les vostres dades i/o amb la formalització de la vostra inscripció. Podeu retirar-lo en qualsevol moment.

Destinataris: és possible la divulgació pública dels guardonats i, si escau, dels accèssits, a més de les possibles imatges, mitjançant internet, les xarxes socials o les publicacions del CPNL (butlletins, memòries…).

Drets de les persones interessades: podeu exercir els drets d’accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl@cpnl.cat.

Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci

Print Friendly, PDF & Email