Bases del concurs

El Centre de Normalització Lingüística d’Osona organitza un concurs de resolució d’enigmes (endevinalles) en el marc de la campanya anual “A l’abril cada paraula val per mil”

Participants:

  1. La participació al concurs és gratuïta.
  2. Els participants han de ser majors de 18 anys.
  3. El personal del CPNL no podrà prendre part en aquest concurs.

 Desenvolupament del concurs

1. El concurs es farà del 8 al 30 d’abril de 2019.

2. Per participar-hi, es podrà adquirir una butlleta amb les preguntes als llocs següents: Biblioteca de Centelles, Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA, Biblioteca Dos Rius de Torelló, Biblioteca Triadú de Vic, Oficina de Català de Centelles, Oficina de Català de Manlleu, Oficina de Català de Torelló, Servei Comarcal de Català de Vic, Servei de Català de Vic (o us la podeu baixar directament fent clic aquí). També es podrà participar en el concurs a partir del formulari d’aquest mateix blog

3. Caldrà respondre correctament 25 dels 30 enigmes i especificar el nom d’un mínim de 15 botigues o espais diferents on apareixen aquests enigmes. A la butlleta o formulari, hi poden aparèixer els noms de botigues o espais de diferents poblacions d’Osona. No és necessari que la població del participant coincideixi amb les poblacions on s’han vist els cartells. Un cop emplenades les butlletes es podran entregar presencialment, fins al dia 30 d’abril,  a l’Oficina de Català de Centelles, a l’Oficina de Català de Manlleu, a l’Oficina de Català de Torelló, al Servei Comarcal de Català de Vic o al Servei de Català de Vic. Si la participació és per Internet, aleshores només caldrà enviar el formulari corresponent.

4. Totes les persones que hagin encertat 25 dels 30 enigmes i especificat el nom d’un mínim de 15 botigues o espais diferents on apareixen aquests enigmes entraran en el sorteig del primer premi, que serà un cap de setmana a Mallorca per a dues persones

Les persones participants al concurs i les persones que hagin encertat els enigmes però que no hagin sortit premiats en el primer premi podran entrar al sorteig dels premis de participació:

Premi comerç Vic: val de 50 euros per gastar en un comerç de Vic que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2019.

Premi comerç Manlleu: val de 50 euros per gastar en un comerç de Manlleu que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2019.

Premi comerç Torelló: val de 50 euros per gastar en un comerç de Torelló que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2019.

Premi comerç Centelles: val de 50 euros per gastar en un comerç de Centelles que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2019.

Premi comerç d’altres poblacions d’Osona: val de 50 euros per gastar en un comerç de les Masies de Voltregà, Muntanyola, Olost de Lluçanès, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Quirze de Besora, Taradell, o Tona. que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2019.

5. El sorteig es farà a principis de maig, després d’haver fet tot el buidatge de les butlletes. Els noms dels guanyadors es faran públics en aquest mateix blog.

 

Acceptació de les bases

  1. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

 

Disposicions finals

  1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de programari que pugui produir-se.
  2. Qualsevol eventualitat no prevista en les bases del concurs serà resolta pels organitzadors.
  3. Les consultes referents a la participació del concurs es poden fer a través del correu electrònic: activitats.osona@cpnl.cat o a través del formulari de contacte d’aquest blog.

 

Tractament de les dades en aquest concurs

Informació bàsica de protecció de dades del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Identificació del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística.

Finalitat del tractament: Gestió, control i seguiment de les inscripcions de les persones participants en concursos, promocions, actes, activitats i esdeveniments culturals de format i finalitats diverses organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, i de les imatges i gravacions dutes a terme durant aquestes activitats.

Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a del RGPD) que es considera que atorgueu amb la comunicació de les vostres dades i/o amb la formalització de la vostra inscripció. Podeu retirar-lo en qualsevol moment.

Destinataris: És possible la divulgació pública dels guardonats i, si escau, dels accèssits, a més de les possibles imatges, mitjançant internet, les xarxes socials o les publicacions del CPNL (butlletins, memòries…).

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d’accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl@cpnl.cat.

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci