Bases del concurs


El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), per mitjà del Centre de Normalització Lingüística d’Osona, organitza un concurs de resolució de paraules sinònimes en el marc de la campanya anual “A l’abril cada paraula val per mil”.

Participants:

  1. La participació al concurs és gratuïta.
  2. Els participants han de ser majors de 18 anys.
  3. El personal del CPNL no podrà prendre part en aquest concurs.

Desenvolupament del concurs

1. El concurs es farà de l’11 al 30 d’abril de 2022.

2. Per participar-hi, es podrà adquirir una butlleta amb les preguntes al Centre de Normalització Lingüística d’Osona (c/ pla de Balenyà, 30-32 de Vic). La mateixa butlleta es podrà baixar i imprimir en aquest mateix blog. Alhora, es podrà participar en el concurs a partir del formulari d’aquest mateix blog

3. Per optar al primer premi, caldrà respondre correctament les 30 preguntes i especificar el nom d’un mínim de 15 botigues o espais diferents on apareixen les paraules. A la butlleta o formulari, hi poden aparèixer els noms de botigues o espais de diferents poblacions d’Osona. No és necessari que la població del participant coincideixi amb les poblacions on s’han vist els cartells. Un cop emplenades les butlletes es podran entregar presencialment, fins al dia 30 d’abril,  en algun servei de català del Centre de Normalització Lingüística d’Osona que tingui habilitada una bústia expressa. Si la participació és per Internet, aleshores només caldrà enviar el formulari corresponent.

4. Hi ha 30 preguntes sobre el significat de 30 paraules diferents. Cal triar quina de les tres opcions es correspon amb el significat de la paraula. Només una opció és bona.  Totes les persones, majors de 18 anys, que hagin encertat les 30 preguntes i especificat el nom d’un mínim de 15 botigues o espais diferents on apareixen aquestes paraules entraran en el sorteig del primer premi, patrocinat pel Consell Comarcal, que serà un cap de setmana de turisme rural a Osona per a dues persones.

Les persones participants al concurs i les persones que hagin encertat les 30 preguntes però que no hagin sortit premiats en el primer premi podran entrar al sorteig dels premis de participació següents:

Premis Vic Comerç: val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Vic que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2022.

Premis comerç Manlleu: val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Manlleu que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2022.

Premis comerç Torelló: val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Torelló que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2022.

Premi comerç Centelles: val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Centelles que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2022.

Premi comerç d’altres poblacions d’Osona: val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador d’altres poblacions d’Osona que hagin participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2022.

5. El sorteig es farà a principis de maig, després d’haver fet tot el buidatge de les butlletes. Els noms dels guanyadors es faran públics en aquest mateix blog.

 

Acceptació de les bases

  1. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

 

Disposicions finals

  1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de programari que pugui produir-se.
  2. Qualsevol eventualitat no prevista en les bases del concurs serà resolta pels organitzadors.
  3. Les consultes referents a la participació del concurs es poden fer a través del correu electrònic: activitats.osona@cpnl.cat o a través del formulari de contacte d’aquest blog.

 

Tractament de les dades en aquest concurs

Identificació del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística.

Finalitat del tractament: Gestió, control i seguiment de les inscripcions de les persones participants en concursos, promocions, actes, activitats i esdeveniments culturals de format i finalitats diverses organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, i de les imatges i gravacions dutes a terme durant aquestes activitats.

Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a del RGPD) que es considera que atorgueu amb la comunicació de les vostres dades i/o amb la formalització de la vostra inscripció. Podeu retirar-lo en qualsevol moment.

Destinataris: És possible la divulgació pública dels guardonats i, si escau, dels accèssits, a més de les possibles imatges, mitjançant internet, les xarxes socials o les publicacions del CPNL (butlletins, memòries…).

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d’accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl@cpnl.cat.

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci