Premis del concurs “A l’abril cada paraula val per mil” 2024


  • PREMIS COMERÇ

Totes les persones, majors de 18 anys, que hagin encertat les 30 preguntes i especificat el nom d’un mínim de 15 botigues o espais diferents on apareixen aquestes paraules entraran en el sorteig dels diferents PREMIS COMERÇ, que seran vals de 100 euros o 50 euros per gastar en una de les botigues de les poblacions que hagin col·laborat en la campanya. Els premis seran:

-3 premis comerç Ajuntament de Vic:  tres vals (un de 100 euros i dos de 50) per gastar en un comerç col·laborador i de Vic Comerç que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

-2 premis comerç Ajuntament Manlleu: dos vals de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Manlleu que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

-2 premis comerç Ajuntament Torelló: dos vals de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Torelló que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

-2 premis comerç Ajuntament de Centelles: dos vals de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Centelles que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

-1 premi comerç Ajuntament de les Masies de Voltregà: un val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de les Masies de Voltregà que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

-1 premi comerç Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer: un val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Santa Eulàlia de Riuprimer que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

-1 premi comerç Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà: un val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Sant Hipòlit de Voltregà que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

-1 premi comerç Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló: un val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Sant Vicenç de Torelló que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

-1 premi comerç Ajuntament d’Olost: un lot per valor de 50 euros de productes dels comerços d’Olost que hagin participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

-1 premi comerç Ajuntament de Prats de Lluçanès: un val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Prats de Lluçanès que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

-1 premi comerç Ajuntament de Taradell: un val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador (Associació de Botiguers de Taradell) que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

-1 premi comerç Ajuntament de Tona: un val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Tona que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

-1 premi comerç Ajuntament de Vidrà: un val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Vidrà que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2024.

 

  • PREMI VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

Les persones participants al concurs i les persones que hagin encertat les 30 preguntes, però que no hagin sortit premiades amb els PREMIS COMERÇ podran entrar al sorteig del PREMI VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA, que serà un val de 50 euros per gastar en una botiga col·laboradora del Voluntariat per la Llengua de les poblacions de Vic, Manlleu o Torelló.