• Què fas durant el dia?

  Aquesta setmana hem après a explicar què fem durant el dia i amb qui, a la unitat anterior també vam aprendre les hores. Us vaig a explicar què faig jo durant el dia i després m’ho expliqueu vosaltres, què us sembla?

  Cada dia em llevo cap a les set o dos quarts de vuit del matí, esmorzo i em poso a treballar una estona davant de l’ordinador. A un quart i mig d’onze, em dutxo i em vesteixo i, depén del dia, vaig a comprar vaig a treballar. Si vaig a comprar m’hi estic una hora, més o menys, si vaig a treballar ja no torno a casa. Dino cap a la una i cap a un quart i mig de quatre agafo el tren cap a Sant Cugat. Un cop allà, acabo de preparar les classes, tinc classe a tres quarts de cinc de la tarda i a les set del vespre. Quan acabo, cap a les nou, un quart de deu, vaig cap a l’estació dels ferrocarris i agafo el tren que passa a les 21.27h i arribo a casa cap a les deu de la nit, em preparo el sopar, sopo, miro una mica la televisió i cap a les 12 de la nit me’n vaig a dormir.

  I tu, què fas?

 1. ioana

  16 Nov 11
  2:42 #

  hola soc la ioana , cada dia am llevo cap a les nou o tres quarts de deu del mati em dutxo, esmorzo ,em rento les dents i vaig a treballar a les onze. Dino a les tres del migdia,a les tres quarts de cinc vaig a casa meva per descansa una mica.A les sis de la tarda bereno. A La nit treballo de tres quarts de vuit a una de la matinada .Vaig a dormir cap a les dues de la matinada

  Respondre

 2. Marcos

  17 Nov 11
  3:46 #

  hola sóc marcos,de dilluns a divendres em llevo a dos quarts de set del mati preparo l’esmorzo a la meva mare i el dissabte i diumenge em llevo a les vuit del mati, em rento les dents, em dutxo després netejar tota la casa.dino a dos quarts de duas mirant la tele després xateig amb els amics o la meva familia fins a les nou.sopo amb la meva mare a dos quarts de deu i dormo a les dotze de la nit.

  Respondre

 3. tina

  17 Nov 11
  17:35 #

  hola soc la tina. Jo cada dia em llevo a les vuit del mati. Em duxto y esmorzo amb el meu marit. Despres el dimarts y dijous me’n vaig a treballar a Barcelona. Treballo de 10 a 2 del migdia. Els altres dies treballo tot el dia a la casa meva. Dino a casa. De vegades, dino sola, de vegades amb el meu marit o amb amics. Sempre plego a les cinc de la trada. Un cop per setmana vaig a estudiar catala-el dimarts y dijous de 7 a 9. Quan puc, sopo a les 7. Me’n vaig a dormir a les 11 de la nit. De tant en tant, el cap de setmana el meu marit i jo anem al cine.

  Respondre

 4. Cécile

  21 Nov 11
  0:11 #

  Hola, sóc la Cécile. Cada dia em llevo a dos quarts de set del matí. Em dutxo i preparo als nens. El meu marit prepara el esmorzar. Esmorzen tots junts. A les vuit, anem cap a les escoles i després vaig cap a la feina. Treballo en una fabrica de pintures a la Zona Franca. Treballo de nou del matí a 6 de la tarda. Dino a la una en el menjador de la feina. Torno a casa meva a dos quarts de set de la tarda. Jugo amdb els nens una estona i preparo el sopar. Sopem a les vuit del vespre. Dos cops per setmana vaig a clases de catala, els dimarts i els dijous de set de la tarda a nou del vespre. Després de sopar, treballo i miro els correus electronics de la feina. Me´n vaig a dormir a les onze de la nit.

  Respondre

 5. Valeria

  22 Nov 11
  12:31 #

  Hola sóc la Valeria
  Jo cada dia em llevo a dos quarts de vuit de la matí,preparo l´esmorzar per el meu fill i per mi.El meu fill es va a l´escola i jo em quedo netejant la casa, em duxto i em vaig a comprar, o faig encarrecs, torno a casa i preparo el menjar.Dinem a dos quartes de tres i el meu fill a els tres torna a l´escola fins dos quartes de sis
  Jo em quedo recollint i pintanels meu quadres fins a que torni, preparem el berena per el , jo solo tomo cafe i ens posem fer els deures
  Jo dues vagadas per setmana vaig a classes de Catalá, els dimarts y els dijuos de dos quarts de cinc a dos quarts de set, torno a casa
  I cada dia preparo el sopa a dos quartes de nou, sopem a las un quart de nou i mirem una estona la tele, i ens anema dormir, jo una mica mes tarde a els dotze

  Respondre

 6. Karla Silva

  26 Nov 11
  15:25 #

  Que faig durant el dia?

  Jo em llevo a les vuit del matí, em dutxo i desprès esmorzo. A les deu vaig a treballar fins a les tres de la tarda i a dos quarts de quatre arribo a casa meva i dino. De vegades bereno i a les set vaig a classe da català fins a les nou. Arribo a casa, sopo i vaig a dormir a les onze de la nit.

  Moltes Gràcies!!

  Karla Silva

  Respondre

 7. Alexandra Silva

  29 Nov 11
  18:26 #

  Jo em llevo a les set del matí i esmorzo abans d’anar a l’Institut. Al Institut estudio desde un quart de nou a les dues del migdia i vaig cap a casa per dinar amb la meva familia. Després faig els deures i els dimarts i dijous vaig a la casa de la cultura a fer classes de català. Finalment, arribo a casa a les nou de la nit, sopo i vaig a dormir a les dotze.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!