Com era el lloc on vivíeu?

Aquesta setmana hem après a descriure com era el lloc on vivíem de petits, o abans de venir a viure a Catalunya. Jo us descriuré com era el lloc on vivia jo de petita, i us animo a què després descrigueu on vivieu de petits.

Jo vivia en un xamfrà del barri del Clot, era al carrer Biscaia. El meu carrer era ample i poc il·luminat a la nit, hi havia arbres. Els arbres eren els típics plataners que hi ha per tot Barcelona! No hi havia papereres, ni bancs. Hi teníem de tot: un supermercat petit, una polleria, una adrogueria i una pastisseria. Teníem la parada del metro Clot molt a prop de casa, i a la cantonada, tombant a mà dreta, hi havia una parada d’autobús. La casa del davant era un antic magatzem de cotó i un dia a la nit, que feia molta olor a fum, la casa s’estava cremant i hi havia molts bombers que intentaven apagar el foc.

Ara al carrer Biscaia ja no hi ha el supermercat ni la polleria, l’adrogueria encara hi és, i la pastisseria ha canviat de nom i d’amos; tot ha canviat molt, el carrer està més ben il·luminat i hi ha papereres i bancs. Hi ha la parada de metro, però ja no hi para l’autobús.

Ara expliqueu vosaltres com era el lloc on vivíeu de petits!

Print Friendly, PDF & Email