• Tan difícil és el català?

  Bona nit!

  Alguns de vosaltres m’heu demanat algun programa en català, o pel·lícula, o documental, per a poder escoltar i veure i, així, practicar. Bé, doncs us proposo que mireu aquest episodi del programa Caçadors de paraules sobre les dificultats del català. Si us sembla el podeu mirar durant aquesta setmana i el comentem la setmana vinent.

  Edu3.cat

  Tan difícil és el català?

   

 1. tina

  16 Nov 11
  13:32 #

  animo, aquest Programma és molt interessant i amb l’actitud correcta seria possible d’aprendre el català molt ràpid

  Respondre

 2. Marcos

  22 Nov 11
  22:29 #

  l’escolti i aquesta agradable les paraulas que parlen i la pronuncicion.Pero m’és molt dificil escoltar perquè parlen molt ràpid.

  Respondre

 3. Angeles Testas

  12 Mar 12
  1:45 #

  Jo crec que la noia parlava molt be. El catalá és dificil perque en diferents zones utilizen diferents expresions i paraules.

  Respondre

 4. Jane Mugyabuso

  17 Oct 12
  3:04 #

  Aquest prorama és molt interessant hi ha una paraula i pronunciacion és molt difícil però cal pracital sense teniar vergonya.si podem parla catalàn ànim.

  Respondre

 5. Eva

  17 Oct 12
  12:16 #

  Si tots parlariam a catalá linguisticamen correcte seria mes fàcil per aprendre. Quan vaig per zona Girona parlan amb accent diferent, per zona Lleida tambe i per Barcelona tambe.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!