• I tu, de què fas?

  Molt bé! Us felicito per la feina feta a la primera entrada! Ara toca parlar de feina…Què feu a la feina?

  “Jo sóc professora. Treballo a Cerdanyola del Vallès en un Centre de Normalització Lingüística. Treballo només a la tarda, faig mitja jornada. Al matí netejo casa meva i faig altres feines de la casa, també estudio.

  A la feina, preparo les classes, tinc reunions amb els meus companys, busco idees per a les classes per Internet i a diferents llibres, també redacto correus electrònics per als meus alumnes.”

  Això és tot! Ara us toca a vosaltres!

  Ànims!

  I tu, de què fas?

 1. pol Cigna

  23 Nov 11
  11:13 #

  Hola a tots,

  de moment jo soc en recuperació després d’una operació d’hèrnia discal.

  Normalment, l’últim treball que havia era de camionero international,he treballat en una empresa de Belgica per al transport de contenidors maritims. La feina de conductor es un treball que m’appassiona, es molt dura, llena de responsabilitats i tambe molt peligrosa.

  Un conductor de camion treballa un minimun de quinze horas al dia entre les hores de conducció, les hores d’espera per a la càrrega o descàrrega, emplenar el documents de transport, respectar les horas de conducció, de passar el control duaner en els ports etc etc.

  Normalment, jo comença el diuminge a la nou de la nit, el meu camion es ja carregat per Marseille in França i jo he de ser a destinació per al dimecres a la vuit del mati para descargar al puerto perquè el barco no espéra, y a uno horari a respectar.

  Quan descarreguen el meu contenidor, espero les ordres del meu cap y men vaig a cargar un altra contenidor sense saber la destinació, puc cargar per Anglaterra, Alemanya, Itàlia …..Es una vida plena de aventura que m’allegro molt.

  El meu camió està totalment equipad per al treball,es meva casa, ya nevera, forn, sé cuinar, fer el meu cafè del matí, hi ha un televisor i totes les comoditats per estar ben, es mi vida.Per l’hivern y a un escalfador per les nits fredes i aire condicionat per a l’estiu, y a també dos llits para dormir o descansa una mica y volt que mi esposa m’accmopanya per una semana o també mi filla.

  Es fantastic navegar per tots els països sempre en aventura com aquesta, sense saber on va, que se va a passar, descobrir els paisatges, de vegades el mar, les muntanyes, les vistes etc etc ….

  Normalment entro a casa el divendres al vespre o el dissabte al mati, rento meu camió a l’empresa, parlant amb els mecànis, si hi ha un problema a reparar y retorno a casa per passar un tranquil cap de setmana.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!