Cop de rock

A Sant Cugat, alguns alumnes dels bàsics van anar a veure Cop de rock, el nou musical de Dagoll Dagom, una història que repassa la història del rock català i on es poden escoltar algunes de les cançons que s’han fet més famoses i populars. Una d’elles és Boig per tu del grup SAU. Aquí la teniu, cantada per SAU i també hi teniu la lletra, completeu-la amb els verbs que falten.

Boig per tu

 

A la terra humida _________
nena _________ boig per tu,
em _________ els dies
esperant la nit.

Com et puc __________
si de mi _________ tan lluny;
servil i acabat
boig per tu.

Sé molt bé que des d’aquest bar
jo no puc ________ on ets tu,
però dins la meva copa _________
reflexada la teva llum, me la beuré;
servil i acabat, boig per tu.

Quan no hi siguis al matí,
les llàgrimes es perdran
entre la pluja
que caurà avui.

Em quedaré atrapat
ebri d’aquesta llum
servil i acabat
boig per tu.

Sé molt bé que des d’aquest bar
jo no puc arribar on ets tu,
però dins la meva copa veig
reflexada la teva llum, me la beuré;
servil i acabat boig per tu.