• Festa d’aniversari

  Heu decidit fer una festa d’aniversari a un company o companya de classe, ja heu pensat quin plat preparareu, ara heu d’explicar a qui fareu la festa, quan, on, a qui convidareu, què li regalareu i on ho comprareu. Recordeu que heu d’utilitzar el futur i els pronoms que hem aprés en aquesta unitat!

  Heu de fer una entrada per grup.

8 comentaris

 1. Grupo: Victoria, Marina, Jose, Angeles

  28 Nov 11
  13:57 #

  Hola, Sòc l’alex ara no sòc a casa, pots deixar el teu missatge i et trucaré mès tard.Hola sòc la Victoria i et truco per que farem una festa sorpresa per la Lina, el dissabte 16 de desembre a les 19hs de la tarda a casa meva.Hi anirem tots els companys de catalàn serà la bomba.Posarem una mica de musica que la portara el Jose perque li’agrada molt.Per berenar prepararem petits entrepans, les noies portareu les coses (pà, enbotit, formatge, etc) i el pastìs de xocolata que el farà l’angeles a casa seva.Per beure els nois portreu sucs, refrescos i cava per brindar.entre tots farem una gran festa.
  AH!!! Per la sorpresa heu de portar 10€ per comprar les entrades pel concer de piano.
  Moltes Gracìes.

  Respondre

  1. mcampoy

   07 Des 11
   15:00 #

   Molt bé!! Està molt bé el missatge i tota l’explicació, només hi ha algunes coses que poden ser errors de picatge a l’escriure al bloc:

   per que – perquè
   per la Lina – per a la Lina
   catalàn – català
   li’agrada molt – li agrada molt

   Respondre

 2. Grup: Mike, Alex, Melissa, Fernando, Liliana

  30 Nov 11
  12:21 #

  Hola, sóc el Mike, et truco per avisar-te que farem una festa a la Marina el divendres que ve, a la tarde, a la casa d’en Josep. Convidarem al seu marit i a tots de la nostre classe de català. Li comprarem unes sabates que li agradaran molt. La Melissa i la Liliana les compraran en la sabateria de Rambla Celler. L’Alex i Josep li faran un pastís de xocolata pel matí i Fernando i jo comprarem uns caves per brindar. Pots portar alguna cosa més per berenar. Ens veiem allá! Petons, Mike.

  Respondre

  1. mcampoy

   07 Des 11
   15:02 #

   Molt bé el missatge i tota l’explicació! Us felicito!! Hi ha algunes coses que us comento perquè us hi fixeu d’ara endavant:

   tarde – tarda
   nostre classe – nostra classe
   en la sabateria – a la sabateria
   pel mati – al matí
   i Fernando i jo – i el Fernando i jo
   uns caves – unes ampolles de cava

   Respondre

 3. Roxana, Rocio, Milagros, Lina

  30 Nov 11
  17:35 #

  Hem preprarat una festa per la Marina, per seu aniversari de boda, el dissabte 27 de novembre a les 8 del vespre. a la sala d’actes de la casa de la cultura. Li regalarem un viatge a Colombia el comprarem en una agència de viatges per internet. Convidarem a la professora Montse i als company de classe. Farem un pica pica, de postre portarem un pastís de poma, i per brindar portarem cava.

  Respondre

  1. mcampoy

   07 Des 11
   15:04 #

   Molt bé el missatge!! Només hi ha un parell de coses:

   una festa per la Marina – una festa per a la Marina
   pica pica – pica-pica

   Respondre

 4. Roxana, Rocio, Milagros, Lina

  30 Nov 11
  17:37 #

  Hem preprarat una festa per la Marina, per seu aniversari de boda, el dissabte 27 de novembre a les 8 del vespre. a la sala d’actes de la casa de la cultura. Li regalarem un viatge a Colombia el comprarem en una agència de viatges per internet. Convidarem a la professora Montse i als companys de classe. Farem un pica pica, de postre portarem un pastís de poma, i per brindar portarem cava.

  Respondre

 5. Milagros

  17 Feb 12
  21:47 #

  GASPATXO MANCHEGO
  INGREDIENTS
  1 tomàquetmadur
  1 cebapetita
  ½gotd’olid’oliva
  1pastilla de starlux
  1 paquetde pastapergaspatxo
  3 / 4 kg. de conill
  1 / 4 kg. de pollastre decorral
  1 fulla de llorer
  PREPARACIÓ
  En una cassola de fang cal fregir la carn trossejada amb oli d’oliva fins que les peces estiguin daurades per totes les seves parts. Cal afegir a continuació la ceba i el tomàquet ben picats.Incorporarla carn i se li ha de donar unes voltes durant 5 minuts, després cal afegir-hi aigua, llorer i una pastilla de Starlux. S’ha de deixar coure fins que comenci a bullir, després tirarem el gaspatxo perquè es cogui 20 minuts a foc.
  bon profit
  Mila

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!