• Bon any nou!

  Hola a tothom,

  Us desitjo un bon any i espero que hagueu passat un bon Nadal!

  Jo sóc al nord d’Itàlia. He passat el Cap d’Any aquí. Com podeu veure, fa molt fred i neva. A vegades arribem a -6ºC.

  He vist els mercats de Nadal típics d’aquesta zona i he fet moltes fotos. També he vist els meus amics.

  Ara vaig a sopar.

  Vosaltres heu viatjat a algun lloc durant aquestes festes?  Si voleu podeu explicar com heu passat les vacances de Nadal*.

  Ens veiem aviat a Cerdanyola!

  Una abraçada i molts records!

  Palmira

  *Podeu consultar com es fa una postal a la pàgina 39 del llibre o mirar aquestes que han escrit els companys de Parets: http://basic12011.blogspot.com/2011/12/les-postals-dels-alumnes-del-b1.html?spref=fb

   

   

 1. Jane Mugyabuso

  11 gen. 12
  21:49 #

  Hola a tothom,
  Felic any nou 2012
  Jo sóc sl east de Tanzania.He passat el cap any aqui,com podeu reure fa molt fred.

 2. Paola Alvno

  16 gen. 12
  17:51 #

  Hola a Tothom, Bon Nadal i feliç any nou. He passat a Catalunya visitant amics mevos. Los dias 24 i 31 va anar a uns quants veïns a sopar, l’única cosa que hem fet és menjar i manjar. després celebrem Reis a cerdanyola que la meva filla que estava en una carrossa Reis llançant dolços i ens va fer molta ilusio. per reis fas continuar manjando molt la veritat és que tinc cojido quilos de més i ara vaig a fer el règim de no manja mes je je je.

 3. Olga

  17 gen. 12
  15:49 #

  Bon any a tothom, jo vaig està a Cerdanyola a casa de la familia del meu marit, i em passat un Nadal maravillòs gracies a tota la canalla de la familia

 4. nuria

  18 gen. 12
  19:02 #

  He passat els vacances de Nadal a Cantabria amb la meva familia. He vist els meus amics i he fet sortides a la platja i a la muntanya. M’agrada la platja , bé , a tota la familia, tambe al meu gos. Gaudim de bon temps, van a ser unes vacances molt divertides.

 5. Janeth Hernandez

  23 gen. 12
  17:33 #

  Bon any a tots.

  Jo he passat el nadal al meu país i cap d’any en Panamà, dos paisos del tròpic que m’han regalat un clima meravellós per rebre aquest any amb tota l’energia necessària per viure amb alegria.

  Veneçuela ha estat encantador; poder haver estat una setmana amb la meva mare, i per a ella ha estat millor encara perquè ha estat amb els seus néts, els amos del seu cor.

  A Panamà hem estat amb la família del meu marit, tots encantadors i ens han consentit molt…quant se’ls feta de menys!

  He començat el curs i m’encanta veure’ls de nou i compartir cada classe amb persones meravelloses com vostès…

  Fins demà.
  Un petó gegant 🙂

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!