• Estudiar català per informar del Barça a la resta del món

    Tenim molts motius per aprendre català, n’hem estat parlant a començament de curs: integració, feina, família, cultura… Però n’hi ha d’altres com per exemple informar del Barça a la resta del món. Us penjo una article que ha sortit al diari ARA en què explica el cas de dos periodistes estrangers que han aprés el català per a poder informar sobre el Barça, a veure que us sembla!! Us animo a deixar comentaris!

    Estudiar català per informar del Barça a la resta del món.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!