• Festa d’aniversari

   

  Hola!

  Pengeu aquí les invitacions per a les festes d’aniversari que heu organitzat amb els companys de classe.

  Recordeu que heu d’explicar on serà, què hi haurà per menjar i beure, qui hi assistirà, quin regal farem a la persona que fa anys i totes les altres activitats que heu pensat perquè sigui una festa especial.

 1. La Marlin, el Fernando i laLourdes

  21 febr. 12
  11:55 #

  Hola!…:Som la Marlin, el Fernando i la Lourdes!

  Nosaltres prepararem una festa sorpresa per el Ramón, que farà 30 anys aquest dissabte.

  Dinarem a les 21h al Restaurant Manolo, convidarem a la seva parella, els seus pares, el seus companys de feina i els seus amics del poble.

  Menjarem el menú especial del Restaurant i beurem un vi bonissim de França.

  Li regalarem dues cosas entre tots: una MAC i una guitarra nova. Aixì que per le música, els seus amics del poble de Sant Carles de la Rapita (que tenen un grup de rock) li tocaràn especialment per ell i el convidaràn a tocar amb la seva guitarra nova.

  Esperem que li agradi….

 2. Karolina

  21 febr. 12
  13:28 #

  Nosaltres prepararem una festa per els nostres companys de curs de catala. És l’aniversari de Daniel i Joan. Celebrarem la festa en un local en Cerdanyola a les 9 de la nit del dissabte. Convidarem els nostres companys de curs de catala i el nostre professor, Ramon. En total unes 25 persones. Per menjar prepararem entrepas, croquets, pizzas, olivas i patatas. Per beure servirem sangria, vi negra, sucs i aigua. Pasararem salsa i una mica tango. Entre tots li regalarem una maqueta de pis.

 3. ramonvernet

  21 febr. 12
  17:39 #

  GRAN FESTA D’ANIVERSARI DEL RAMÓN VERNET.
  La festa es realitzarà a l’associació de Veïns del Barri “Banús – Bonasort”, ubicat al carrer de Sant Casimir número 8, cantonada amb el carrer de Santa Marcelina, segona planta, al costat de la Policia local de Cerdanyola del Vallès.
  La festa serà el Divendres 24 de Febrer del 2012 a las 21h 45. Assistirem tots els alumnes del Curs de Català Bàsic “2”. Abans del sopar hi haurà barra lliure d’aperitius y degustació de formatges y embotits.
  SOPAR:
  1º Còctel de llagostí del mediterrani.
  2º Sopa de ceba gratinada y pa torrat.
  3º Entrecot de vedella de Galicia.
  POSTRES:
  Varietat de fruites del bosc flamejat amb gelat de vainilla.
  Varietat de copes digestives.
  Després dels postres farem un brindis amb cava de l’Alt Penedès, moment que aprofitaré per fer-li un regal al homenatjat, el regal consisteix en un viatge a la Sardenya per a dues persones amb totes les despeses pagades (data a triar). Després ballarem al ritme d’una agrupació de la localitat.
  La cerimònia estarà dirigida per el JORGE ORDOÑEZ VICUÑA

 4. ramonvernet

  21 febr. 12
  17:40 #

  Hola a tothom,

  Proposta per la festa de l’aniversari de la Carolina. treball de Maikel, Daniel, Juan i Alexie.

  Per celebrar el aniversari de la Carolina nosaltres prepararem una festa. La festa serà el 29 de Febrer a las 14h al restaurant de Can Coll a la muntanya de Corcerolla (carretera de Barcelona). Convidarem a tots els companys de la classe de català, el professor Ramón i al xicot de la Carolina. Organitzarem amb el restaurant un menú per la festa que costarà 10 euros. Per beure portarem refrescos i haurem de pagar per beure begudes alcohòlica. Portarem un pastis molt gran. Cal que tothom portem CD de musica típic de cada país. Hi ha un autobús per anar-hi però molt de nosaltres anirem en cotxe i podrem ajudar en la transportació. Atenció! Farem un regal entre tots, doncs cal reunir 10 euros per persona per comprar-li una bicicleta. Truqui’ns per organitzar tot.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!