• Un lloc estrany

  Bona tarda!!

  Avui és un dia que potser alguns de vosaltres no podreu o no vindreu a classe, és per això que us penjo la feina que farem per a què la pugueu fer a casa. Avui veurem un vídeo i després el comentarem seguint un qüestionari que us repartiré i que també us penjo aquí. Mireu el vídeo i responeu les preguntes del qüestionari.

   

  Qüestionari

   

 1. Cecile

  31 març 12
  19:07 #

  Bon dia tothom,
  M´ha agradat molt el video “Un lloc estrany” perque m’ha semblat molt a prop de les meves experiencies els ultims anys: buscar un lloc que es diu Lerida, el us de paraules en catalá per obrir portes de comunicacio amb la gent del barri, no entendre res al principi i fins a negar aprendre la llegua perque es parla unicament a Catalunia quan vivim en España…Ara, estic aprenent catala perque hem decidit registrar els nostres fills al sistema educatiu local i …estic molt contenta de la meva decisió. M’agrada molt la llengua i realment començar a parlar i escriure correus m’ajuda
  a integrarme bé on visc: gent del barri, l’escola, els pares. Conclusió: el video m’ha motivat molt per esforçar-me a parlar mes, llegir els llibres i seguir treballant els deures! 🙂
  Bones vacances!
  Cécile.

 2. José

  06 abr. 12
  14:22 #

  Bom dia a Tothoms!!

  M’ ha agradt molt el video d’ un lloc estrany.Perque m’ identificat amb diferents situacions que han viscut les personatges del video em iso recordar-me al meu mateix en les meteixes situacions.
  Me agrada un lloc estrany perque veig la integració de la gent estrangera en Catalunia.I aixo em agrada.Si un decideix viure en Catalunia.Aquesta bé que aprengui la llengua catalana.Al meu personalment,el video em motiva molt a seguir aprenet catalan parlar-ho i escriure-ho…
  Molt bona el video…
  Bom cap de semana per tothoms!!

 3. Carolina

  07 abr. 12
  21:41 #

  Hola companys,

  Jo penso que el video “un lloc estrany” es un video que en reflecteix els diverses situacions viscudes par nosaltres, par les estrangers a Catalunya. A mes de ser molt divertit, és també un estimul per aprendre el catalan i em confirma que el fet de parlar-ho és una ajuda per una millor integració amb els catalans, amb l’entorn de l’escola de les mevas filles, amb els companys de feina, amb els veins, etc….
  Un video molt interessant.
  Carolina

 4. Roxana

  08 abr. 12
  14:00 #

  hola companys,

  el video d’un lloc estrany és molt interessant ja que pots veure com a altres persones li ha passat situacions semblant a la d’un i és molt motivador veure com els estrangers poden parlar català i adaptar-s’hi això em motiva més per parlar català

 5. Mª Rosa

  09 abr. 12
  17:59 #

  Hola a tots,
  Crec que el vídeo reflecteix les diferents situacions que pot viure un “estrany” en aquest país. La meva situació és diferent perquè sóc espanyola, així que, la meva arribada a Catalunya va ser molt normal. No era la primera vegada que venia perquè tinc molts amics catalans i els havia vingut a visitar alguna vegada. Sabia que parlaven català i ho entenia una mica. Vaig venir amb l’idea d’aprendre l’idioma perquè m’agrada integrar-me a la cultura dels llocs on visc. A més, Vaig veure que era un requisit indispensable per poder trobar feina, així que aquí segueixo.

 6. estefany

  10 abr. 12
  12:45 #

  hola

  un lloc estrany:

  aqueste video es molt interesant per mi perque me fa recordar coses que m han pasado cuan arribe a catalunya .tambe m agrada perque poc veure gent de difente paisos parlan catalan perfectament i m anima a siguir aprendre catalan perque es una bona forma de adactarse y de conocer altre cultura.

  estefany

 7. Valeria

  11 abr. 12
  19:52 #

  Hola
  Bona Tarda,
  Ho siento però no puc veure el video i ho he intentat moltes vegades
  fins demà

 8. Priscy

  17 abr. 12
  14:24 #

  Hola
  M´ha agradat molt el video, m´identificat amb algunes situacions.
  Tinc molta vergonya parlar el català pero despreès d´aquest video espero perdre la vergonya.
  Priscy

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!